Hint ve Pakistanlı yetkililer, Suudi Arabistan'ın izdihamda ölen 1100 kişinin fotoğraflarını kimliklerinin belirlenmesi için yabancı diplomatlara ilettiklerini söyledi.
Hint ve Pakistanlı yetkililer, fotoğrafların Suudi Arabistan'daki temsilciliklerde görülebileceğini belirtti.
Suudi yetkililer ise, bu iddialarla ilgili bir açıklamada bulunmadı.
İran Hac ve Ziyaret Kurumu Başkanı Said Evhed Mina'daki izdihamda hayatını kaybedenlerin sayısının en az 4700 olduğunu iddia etmişti.
Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı'na göre ise, Mina'da hac ibadeti sırasında meydana gelen izdihamda 769 kişinin öldüğünü ve 934 kişinin de yaralandığını duyurmuştu.
ntv
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...