Mersin'de, partisinin düzenlediği mitinge katıldıktan sonra Adana'ya geçen CHP lideri Deniz Baykal, Kocavezir Mahallesi'ndeki bir lokantada kebap yedi. Baykal, lokantada Antalyaspor-Gençlerbirliği maçını da seyrettikten sonra dışarı çıktı. Bu sırada Baykal'ın önünü kesen bir vatandaş, Antalyaspor'un küme düşmesine atıfta bulunarak, "Antalyaspor küme düştü, siz de düşeceksiniz. O sandığa gömüleceksiniz, sizi kimse kurtaramayacak." dedi.
Baykal vatandaşa herhangi bir müdahalede bulunmazken, beraberindeki partililer vatandaşı tartaklamaya başladı. Protestocu kaçmaya çalışsa da CHP'liler tekme tokat üzerine yürüdü. Sokak arasındaki bir kömürcüye sığınan kişi "Ben bir vatandaşım, tepkimi gösterdim." demesine rağmen partililer tartaklamaya devam etti. Daha sonra araya giren polis, vatandaşı linçten kurtardı.
İŞTE LİNÇ GİRİŞİM GÖRÜNTÜLERİ
Zaman
Bu haber 421 defa okunmuştur.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...