MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, 9 Aralık mitinginde Türkiye'nin etnik kimlikler tuzağına düşürülemeyeceğini haykıracaklarını belirterek, bu mitinge katılımın büyük olacağı düşüncesinde olduklarını söyledi.
Oktay Vural yaptığı açıklamada, 9 Aralık günü İzmir Gündoğdu meydanında saat 13.00'te gerçekleşecek mitingin için hazırlıkların tamamlandığını bildirdi.
Miting için İzmir'in seçilmesindeki en büyük sebebin, şehrin milli mücadelenin başlangıç ateşinin yakıldığı yer ve burada 81 ilden her insanın huzur içinde yaşıyor olması olduğunu kaydetti.
Mitingde, terörle mücadele kapsamında Türkiye'nin milli kimliğinden taviz verilemeyeceğini ve etnik kimlikler tuzağına düşürülemeyeceğini haykıracaklarını söyleyen Vural, Parlamento'da yaptıkları uyarıları bir kere de meydanlarda yapacaklarını ifade etti. Vural hükümete yönelik uyarılarda bulunacaklarını da belirterek, daha sonra bu uyarıların dikkate alınıp alınmadığına bakarak mitinglerin devamının gelip gelmeyeceğine karar vereceklerini bildirdi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...