E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Arkalarında Kadınlar Vardı! Fenerbahçe:4 Sivasspor:2

Tarih bunu da yazar; 50 bin kadın ve çocuğun Şükrü Saracoğlu'ndaki futbol şovu unutulmaz. Fenerbahçe geriye de düşse, kötü de oynasa takımlarından desteğini esirgemeyen 'Dişi Kanaryalar', 4-2'lik Sivas zaferinin başrolündeydi.

19.02.2012 - 11:03
Arkalarında Kadınlar Vardı!

Ters köşe yaptılar

Fenerbahçe, iki yüzlü oyun anlayışını Sivasspor karşısında da bozmadı. Ama bu kez ters köşe yaptılar. İlk yarıda 48 bine yakın kadın ve çocuğu kahrettiler. İkinci bölümde ise Sivasspor’a Saracoğlu’nu dar ettiler. Sarı-Lacivertli ekibi dönüştüren Alex-Sow gayreti oldu. Volkan’ın da hakkını teslim etmek gerikir. İlk 45’te 3-4 farklı yenilginin eşiğinden dönen Fenerbahçe için, skor 1-2 iken, Pedriel’in yüzde 100’ü kaçırması maçın kırılma anı oldu. Sivasspor ise skorun üstüne yatmadı. Ancak en büyük hataları Fenerbahçe’yi hafife almaktı. Bu nedenle fatura ağır geldi.

4. dakikada Sow, ceza alanı dışında Baroni’yi gördü. Brezilyalı, Emre’nin önüne bıraktı, onun dönerek yaptığı vuruş yan direğe çarpıp ağlara gitti: 1-0. 16’da konuk takım oyuncusu Grosicki, Bekir’in acemice hatasından sonra, soldan hareketlendi. Arka direğe doğru yaptığı ortayı Kıvanç göğsüyle düzelttikten sonra, yarım vole ile skora dengeyi getirdi: 1-1. 18’de Dia’nın ceza alanı dışından attığı şutu, kaleci Nihat kornere çeldi. 39’da Ziegler’in kale sahasına yaptığı ortada karambolde topu önünde bulan Dia, zoru başarıp 2 metreden topu üstten dışarı gönderdi. 43’te ise Erman’ın kullandığı köşe vuruşunda, Kadir kafayla dokundu, Volkan’ın müdahalesi sonrasında üst direkten kale sahasının önüne düşen topu Rajnoch ağlara gönderdi ve konuk takım soyunma  odasına önde giden ekip oldu: 1-2. Sarı-Lacivertliler ikinci yarıya ilk yarıya göre daha iyi başladı. 48’de Alex, 65’te ise Sivasspor’dan Pedriel kaçırdı. Hemen ardından gelişen Fenerbahçe atağında Alex, ‘atamayana atarlar’ dercesine usta bir vuruşla skora denge getirdi: 2-2. 67’de Fenerbahçe’nin iki çekeri Sow ile Alex, Sivasspor defansını 2’ye 1’lerle dağıttı. Senegalli müsaitken atmadı, Alex’e ‘al da at’ dedi. Brezilyalı da söz dinleyip Fenerbahçe’yi 3-2 öne geçirdi. 73’te sahne alan Emre ise tarihi günde maçın skorunu ilan etti: 4-2.

 

fanatik

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atletico Madrid'de Arda Şoku
İspanya La Liga'nın 24. haftasında Sporting Gijon ile karşılaşacak olacak ...
SÜRPRİZ ADAY!
Yoğun baskı sonrası ikna olan Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı iki ...
Fenerbahçe G.Saray'ı Ezdi Geçti
Sarı-lacivertli kulüp, ezeli rakibi Galatasaray'ı yendi...
 
Şikede Cezalar Verildi
Günlerdir gündemi meşgul eden şike davasının dün sona erdiği ve suçlu ...
Beşiktaş Tarihinde Bir İlk
Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda düzenlenen Spor Toto Türkiye ...
Trabzon`dan Yıldırım`a Sert Cevap:
Trabzonspor'dan Aziz Yıldırım'a cevap: 'Suçuna ortak arama çabası'
 
Yeni Aday G.Saray`ı Kızdıracak Gibi:
TFF başkan adaylığını açıklayan Zafer Murat Mermer, hedeflerini basın toplantısıyla anlattı
Ulusoy Erzik'i Bombaladı:
Haluk Ulusoy, FANATİK'e ses getirecek açıklamalar yaptı: “Şenes Erzik ...
Maurinho Son Sözü Söyledi:
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Nuri Şahin'in de tıpkı Granero ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Recep Tayyip Erdoğan
İran
moskova
yunanistan
Afganistan
İstanbul Başakşehir
Bütçe
Manchester City
A) Milli Futbol Takımı