1 yıl boyunca markanın reklam yüzü olacak. 31 Mart’ta Türkiye’ye gelecek olan Lima, 3 günlük çekimlerin ardından 3 Nisan akşamı yapılacak partiye ev sahipliği yapıp 4 Nisan’da Türkiye’den ayrılacak.
Lima İstanbul'a ayak basar basmaz soluğu boğazda aldı. İstanbul'daki ilk fotoğraflarnı Instagram sayfasından yaklaşık 2 milyon takipçisiyle paylaştı.
Fotoğrafının altına 'Aşık olduğum hayat. Aşk olduğum Türkiye' yazarak bir de kız kulesi resmi paylaştı.
Adriana Lima'nın fotoğrafları ilk 15 dakikada 11 bin beğeni aldı.
akşam

|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...