BEYOĞLU'nda yol üzerine bırakılmış bir çantanın içinde parçalanmış insan cesedi bulundu.
Polis ekipleri bir kadına ait olduğunu düşündükleri cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Olay, akıllara Münevver Karabulut cinayetini getirdi.
Bülbül Mahallesi'nde sabah saat 07.00 sıralarında bölgede temizlik çalışması yapan belediye görevlisi yol üzerine bırakılmış bir çanta buldu.
Temizlik görevlisi çantayı açtığında ise parçalanmış halde insan cesediyle karşılaştı.
Temizlik görevlisi durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevreyi güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.
Olay yeri inceleme ekipleri bir kadına ait olduğu öne sürülen cesedin kimliğini tespit etmek için başlattı.
ayrıntılar geliyor...
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...