Turbay, yaptığı yazılı açıklamada bazı il, çoğunluğu ise ilçe ve belde belediyelerinde görevli kamu çalışanlarının maaş sıkıntısına değindi. Kimi belediyelerin kaynak sıkıntısı, kimi belediyelerin ise kaynakların başka yerlere kullanılması nedeniyle çalışanlarına maaşlarını ödemediğini ileri süren Turbay, ''5 binin üzerinde belediye memuru ödenmeyen maaşlar yüzünden bayrama aç girecek'' diye konuştu.
Turbay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak belediye çalışanlarının maaş sorunlarıyla ilgilenmesini istedi. Zabıta ve itfaiye personelinin de bayram dolayısıyla 24 saat göreve hazır olduklarını belirten Turbay, ''Hem bayramda izin kullanamıyorlar hem de hak ettikleri mesai ücretlerini alamıyorlar. Bu da ciddi bir hak gasbına neden oluyor'' ifadesini kullandı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...