Ülkenin kuzeybatısındaki Walchum kasabasında geçen Mayıs ayında 57 yaşındaki bir kişi, yıllar önce taşınan ve sadece para çekme makinaları geriye kalan banka şubesini oyuncak silahla soymaya çalışmıştı.
Zanlı, yoldan geçen bir kadından önce 10 bin Euro fidye istemiş, sonra da kadının makinadan 400 Euro çekmeye zorlayarak kaçmıştı.
Bild gazetesinin "Almanya'nın en aptal banka soyguncusu" adını taktığı zanlıya dün soygundan 7 yıl hapis cezası verildi.
Soygundan sonra kaçtığı ve sonra terkettiği çalıntı arabada bıraktığı oyuncak tabancada parmak izleri bulunan şahıs, mahkemede geçmişte 22 ayrı suçu işlediğini de kabul etti. (aa)
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |