Bakırköy Halk Pazarı’nda yapılacağı duyurulan, Pazar günü gerçekleşecek konserin sahne kurulumu ve ses ekipmanlarını düzenlemek için alana giden Grup Yorum’u polis engelledi.
İstanbul Valiliği ile görüşen Grup Yorum üyelerine konserin yasaklandığı açıklandı. İstanbul Valiliği konserin neden yasaklandığına dair bir izah yapmazken, “böyle uygun görüldüğünü” belirtti. Grup Yorum Valilikten yazılı karar talep etti. Lakin bu yasağı bildiren bir yazılı belge vermedi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...