Harvard Üniversitesi'ni terk eden ve ABD'de "Geleceğin Bill Gates'i" olarak anılan Zuckerberg ise bu teklifi kabul etmedi. Zuckerberg'in kurduğu "Facebook" adlı kişisel bilgileri paylaşım sitesinin, şu anda ABD'nin en büyük sosyalleşme sitesi olduğu belirtiliyor.
Zuckerberg'in, telekonferans yöntemiyle kendisiyle görüşme yapmak için sabah saat 08.00'de kendisini telefonla aramayı öneren Microsoft firmasının teklifini, "o saatte uyuduğu" gerekçesiyle reddettiği haberleri internet piyasasında yayıldı.
Bu arada Yahoo'nun, Zuckerberg'e yaptığı teklifi 1.6 milyar dolara (Yaklaşık 2.3 milyar YTL) çıkarmaya hazırlandığı konuşuluyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...