E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Tek Parti İktidarı Kullanıldı 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Tek parti iktidarı kullanıldı. İç ve dış bir takım odaklar tarafından bu durum fırsat telakki edildi" dedi.

29.01.2009 - 22:29
Tek Parti İktidarı Kullanıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin aday tanıtım töreni için Düzce'ye geldi. Düzce 18 Temmuz Spor Salonu'nda gerçekleşen törene il ve ilçe belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Türkiye'de son altı yıldır tek parti olduğunu ve bunun yakın tarihte kimseye nasip olmadığını söyleyen Bahçeli, "Ülkemizde 3 Kasım 2002'den bu yana tek parti iktidarı vardır. Ondan önce de tek partili ya da koalisyonlu iktidarlar olmuştur. Fakat Bu tek parti iktidarı kullanıldı. İç ve dış bir takım odaklar tarafından bu durum fırsat telakki edildi. Bir tahterevalli siyaseti oluştu. Bir ucunda AKP bir ucunda CHP'nin oturduğu bir tahterevalli... Ve o günden itibaren sermaye sahipleri, sivil toplum kuruluşları sinsi bir gayret içinde oldular. Böyle olunca bugünkü manzara ortaya çıkmıştır. Türkiye'nin bekası iç ve dış tehlikeler tarafından kuşatılmıştır. Uydurma bir Türkiyelilik ile 'parçala da parçala' diyorsunuz. Buna müsaade edilemez. Bu, bu millete zarar vermekten başka bir şey değildir"diye konuştu.

Türkiye'de etnik ayrımcılık ve körükleme ile oy arandığını savunan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dış odaklar seni destekliyor. Sen diyorsun ki beni beğeniyorlar, beni herkes beğeniyor diyorsun. Seni beğenmiyorlar, kullanıyorlar. Önce ülkem ve milletim anlayışı olmalı sonra partim olmalıdır. 10 oy almak için etnik körükleme yapmanın kimseye faydası olmaz. Bu ülke hepimizindir. Yüzde 46.6 oy aldım milli irade diyorsun... Peki, bu yüzde 46.6 milli irade de geri kalanı nedir. Önemli olan yüzde 46.6'dır onlar için, geri kalanı olsa da olur olmasa da olur. Onları adam yerine koyma sen, canın sıkılınca 'al ananı git' de, Geldiğinizde şımarıktınız, giderken kafanızı vuracak yer bulamayacaksınız."

"Artık AKP zihniyetine son vermek, ders vermek" gerektiğini ifade eden Devlet Bahçeli "Evdeki çocuk büyüyor. Elbet Türkiye Ekonomisi de büyüyecek. Bir yerden başlamışsın oynuyorsun, rakamlarla oynuyorsun, Milletle oynuyorsun. Yalan da, yolsuzluk da yoksulluk da senin döneminde. Vefasızsın... Siyasi partilere saygısızsın. Okyanusun ortasında bir gölge altında ben varım zannediyorsun. Bir gün o okyanus seni boğar. Milletin iradesi gelen, millet iradesi ile gönderilmelidir. Bu mazlum rolüne son verilmelidir. Milletin vurduğu tokata, ağlamaya gözyaşın yetmez. Bu gidiş hayır değildir. Bu çatışma, kamplaşmalar, gerilim, kavga ülkeyi kardeş kavgasına götürür. Bu AKP'ye ders verilmelidir"diye konuştu.

YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
GURBETCİ 23 Ocak 2009 Cuma 00:11

BEN BU ADAMA YORUM BİLE YAPMAYA GEREK DUYMUYORUM.BİR LAFI DİĞERİNİN FOTOKOPISİ GİBİ KONUŞUYOR.

Yorumu oyla      18      10  
Turgut Bey 22 Ocak 2009 Perşembe 23:42

sen bir sahis olarak istedigin gibi hem tehdit hemde kin kusarcasina bagiriyorsun,ben de senin gibi kisilere böyle davranislarindan dolayi nefret ve öfke duyorum,bir akademisyenler yakismadigi icin.

Yorumu oyla      18      10  
şenol aga 22 Ocak 2009 Perşembe 23:29

nihat agam anladık onlar amerikan islamcı sen ne islacısısın. her gerçek şeyin bide sahtesi vardır.mesela çin malı amerikano malı vs.sen gerçeği için ne düşünüyorsun gerçeğini ve doğrusunu anlamayı düşünüyormusun onu söyle.

Yorumu oyla      18      10  
tekin 22 Ocak 2009 Perşembe 20:07

amerikanın türkiyedeki uşaklarına yaptımak istediği onurunu haysiyetini birliğini yitirmiş bir millet yaratıp ıraka yaptığını türkiyeye yapmak ama unutuyot türk miletinin damarlarındaki asil kanı o kan amarekan uşaklarının ve amerikanın sonu olaçak

Yorumu oyla      18      10  
Recep 22 Ocak 2009 Perşembe 18:23

Ülkemizde sivil darbe yapiliyor,devletin bütün kademelerinde kadro degisikligi yapiliyor.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Abdüllatif Şener Turktime'a Konuştu: Herkesin Etnik Kökeni Tartışılmalı!
Ak Parti’nin kurucularından olan ancak yollarını ayırarak yeni bir oluşum ...
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
 
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
 
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
Bakan Faruk Çelik'ten Suç Duyurusu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, e-mail adresi yoluyla kendisi ...
TOBŞAŞ'TAN KIZDIRACAK İMA:
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP'nin İstanbul Büyükşehir ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gökhan Töre
Tehdit
Ayşe Ersöz
Ankara
konuk oyuncu
Chloe Loughnan
Kırgızistan
Dilma Rousseff
madenci