Etik Kurulu'nun raporunu tamamlaması ve ardından Fenerbahçe yönetiminin sürpriz bir şekilde CAS'da açtığı 45 milyon euroluk davayı geri çekmesinin Sarı-lacivertliler'de krize neden olduğu, Başkan Aziz Yıldırım'ın davanın geri çekilmesi konusunda rızası olmadığı iddia edildi.
Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç da, dava sürecinin başlamasının ardından yaptığı açıklamada, "Davayı Türk futbolunun menfaatleri için İsviçre Yerel Mahkemesi'nde değil CAS'ta açtık. Bu bizim namus meselemiz" demişti.
Metris Cezaevi'nde bulunan Aziz Yıldırım'ın bu konuyla ilgili olarak birkaç saat içinde yazılı bir açıklama yapacağı öğrenildi.
Kaynak: Sporx
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...