Türkiye, bugünden itibaren Balkanlar ve Orta Akdeniz üzerinden gelecek yağışlı hava kütlesinin etkisine girecek.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün kıyı Ege, Marmara'nın batısı ile Batı Akdeniz kıyılarında başlayacak yağışlar, yarın Marmara, Ege, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Batı Akdeniz'de görülecek.
Trakya, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ile İç Anadolu'nun kuzey ve batısında karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışlar, diğer bölgelerde yağmur ve sağanak şeklinde olacak.
Perşembe ve cuma günleri ise yağışlı sistem, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde etkisini sürdürecek.
Hava sıcaklığı, perşembe günü batı bölgelerden başlayarak tüm yurtta 4 ile 6 derece azalacak.
Sıcaklığın düşmesi nedeniyle yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekiyor.
Yurt genelinde önümüzdeki 5 gün hava
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...