Güzel haberi duyuran Üren şunları söyledi; Ben şimdi Nefes Kaan’da da öyle yapmıştım. Büyükler öyle diyor çünkü 2, 3 ay dolana kadar söylememek lazım ama gerçekten çok yazan oldu ‘hamile misin’ diye.
2013 yılında Ercüment Nefesoğlu ile dünya evine giren Seda Üren 2014 yılında oğlu Nefes Kaan'ı dünyaya getirmişti.
Hiçbir zaman yalan söylemedim. Güzel bir haber aldık Allah’ın bir mucizesini yaşayacağız ailemiz büyüyecek. Evet, ikinci çocuk geliyor. Henüz iki aylık. Cinsiyeti belli değil hayırlısıyla sağlıkla doğsun.
hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...