E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Schuster Nobre`yi Alex Sanmış 

“Beşiktaş'tan neden gönderildiğimi bilmiyorum. Kötü oynadığımı ya da başarısız olduğumu düşünmüyorum. Schuster beni 10 numara oynattı. Ben Alex değilim ki, sivri durdum orada, göze battım”

6.10.2011 - 14:18
Schuster Nobre`yi Alex Sanmış

Yeni sezonda Beşiktaş’tan Mersin İdmanyurdu’na transfer olan Mert Nobre, geride kalan 5 hafta sonunda futbolu ve attığı gollerle ön plana çıkmayı başardı. Saha içindeki başarısının yanı sıra saha dışında da düzenli hayatıyla bilinen golcü futbolcu, FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı. 2-2 biten Kayseri deplasmanında attığı frikik golüyle 5. haftaya damgasını vuran yıldız oyuncu, “Futbol hayatımda ilk kez frikik attım ve gol oldu. Ne Brezilya’da ne de Türkiye’de frikik kullanmıştım. Ancak çalışılmış bir vuruş. Özellikle Nurullah hoca (Sağlam) üzerinde çok durmuştu ve ilk denememiz başarıyla sonuçlandı. Bu sezon 20 golü hedefliyordum” dedi.

‘Ben 10 numara değilim!’

Beşiktaş’tan neden gönderildiğini kendisinin de bilmediğini vurgulayan Nobre, “Kötü oynadığımı ya da başarısız olduğumu düşünmüyorum. Geçen sezon Schuster tarafından maalesef yanlış pozisyonda oynatıldım. Ben 10 numara değilim. Schuster beni 10 numara oynattı. Tabii ki mevkim değil ve sivri durdum orada, göze battım. Ben Alex değilim ki, böyle olunca gerçek Nobre’den çok uzaktım” ifadelerini kullandı.

‘Gruplaşmalar vardı’

Beşiktaş’ın yeni transferinden Edu’yu tanımadığının da altını çizen tecrübeli futbolcu, “Nerede oynadığını bilmiyorum. Umarım başarılı olur. Beşiktaş’ı gerçekten çok seviyorum. Ancak geçen sezon her açıdan kötüydü. İstemediğim bir mevkide oynadım ve olmadı. Yıldız oyuncu denilen oyuncuların gelişi takımın ayarını bozdu. Arkadaşlık geçen sezon yoktu ve maalesef oyuncular arasında gruplaşmalar vardı. Bunu Beşiktaş’tan ayrıldığım için söylemiyorum. Beşiktaş’ı sevdiğim için söylüyorum” diye konuştu. Nobre son olarak teknik direktör Nurullah Sağlam ile Türkiye’ye gelmeden önce tanıştığını kaydedip, “Fenerbahçe’ye gelmeden önce beni Gaziantep’e istemişti ama olmamıştı” açıklamasını yaptı.

fanatik

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sultanları 'Lobi' Yıktı!
Avrupa üçüncüsü olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dünya Kupası'na katılma ...
Capello İngiltere'yi Bırakıyor
Teknik direktör Capello, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından İngiltere ...
İşte Utanç Tablosu...
Türkiye, büyük umutlarla gittiği Azerbaycan'daki Dünya Boks Şampiyonası'ndan ...
 
Fenerbahçe Çıtayı Büyütüyor
Sarı-Lacivertli ekip, bir yandan bu sezonki sportif başarıya konsantre ...
Fener'in Kabusu Sürüyor
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, 'Seneye Avrupa'da F.Bahçe ile birlikte büyük ...
UEFA'dan 3 Efsaneye Ödül
Ülkesinin A Milli Futbol Takımı formasını 100'ün üzerinde giyen oyuncuları ...
 
Avrupa'da Maç İzlemeye Damping
Avrupa Adalet Divanı'nın yayın hakları konusunda aldığı karar tüketiciyi ...
Tevez Fenerbahçe`ye mi Geliyor
M.City, sorunlu yıldızı hakkındaki kararını 2 gün içinde verecek İngiliz ...
Aysal: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi`nde Olabilirdi
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, ''Futbol Federasyonu zamanında Fenerbahçe’nin ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
hamza hamzaoğlu
TV8
Fatih Erbakan
pkk
bugün
siyanürlü mektup
Anadolu Partisi
Avni Özgürel
Soruşturma