E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

SARIGÜL'DEN BAYKAL'A AĞIR SÖZLER 

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Batmanda açtı ağzını yumdu gözünü. CHP'nin işgal altında olduğunu ileri süren Sarıgül, Baykal için ağır sözler söyledi.

29.12.2007 - 23:11
SARIGÜL DEN BAYKAL A AĞIR SÖZLER

İstanbul şişli belediye başkanı Mustafa Sarıgül Batmanda açtı ağzını yumdu gözünü. Cumhuriyet halk partisinin işgal altında olduğunu ileri süren Sarıgül CHP liderini yeteneksiz beceriksiz bir siyasi baron olarak nitelendirdi. Batmanda Bedensel Engelli ve görme özürlü vatandaşlara tekerlekli sandalye ve baston dağıtma töreni için Batman a gelen sarı gül açtı ağzını yumdu gözünü.
Önce Muş ardından Batman’a özel Uçakla Gelen şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül Batman’da görkemli bir şekilde karşılandı.

Merkezi İstanbul da bulunan Batmanlılar Derneği Başkanı İlhan Müjdeci, Mahalle muhtarları, Bedensel, zihinsel ve görme özürlere derneği başkanı tarafından karşılanan Sarıgül Batman kent merkezine kalabalık bir araç konvoyu Batman’a girdi. “Batman seninle guru diyor”, “Halkçı Sarıgül”sloganları ve “Baykal zulmü ne zaman bitecek” pankartlarıyla karşılanan Sarıgül, kent merkezinde otobüsten halkı selamladı.

SARIGÜL; “CHP İŞGAL ALTINDADIR” TÜRKİYE DE İŞGAL EDİLMİŞ EN BÜYÜK KALE CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR

Bu gün özel uçakla Muş ardından Batman’a giden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Bedensel ve Zihinsel ve görme Engelilere Baston ve tekerlik sandalye dağıtım töreninde yaptığı basın açıklamasında Cumhuriyet Halk Partisinin işgal altında olduğunu söyledi. Sarıgül açıklamasında; “Cumhuriyet halk partisi İşgal atındadır. Yeteneksiz, Beceriksiz halk desteğini kaybetmiş bir siyasi baron ve arkadaşlarının işgali altındadır. Benim görevim Cumhuriyet Halk Partisine demokrasi getirmek, hak getirmek hukuk getirmek, liderlere sahip çıkmak, liderlere bağıl mebus değil, hakka ve halka bağlı mebusların olmasın sağlamaktır. Bu gün işgal edilmiş kaleler Türkiye de var. Dünyada da işgal edilmiş kaleler var. Ama bu gün Türkiye de işgal edilmiş en büyük kale Cumhuriyet Halk partisi kalesidir. O kaleyi önce işgalden Batman halkı, Güneydoğu halkı ve ülke halkımızın desteğiyle inşallah kurtaracağız” dedi.

SORUNLAR TERÖRLE SİLAHLA ÇÖZÜLMEZ

İstanbul Şişli belediye Başkanı Mustafa Sarıgül “Değişime uğrayan siyasetçiler olabilir, Ama haksızlık adaletsizlik değişmedikçe benim değişmem asla ve asla mümkün değildir. Onun için buradayız. Bu şehre gelmeye, Batmana gelmeye yüzü olmayanlardan, bu şehre bu bölgeye gelmekten korkanlardan şükürler olsun ki değiliz diyen Mustafa sarıgül Terör konusuna değinerek “ Dünya da şimdiye kadar hiçbir sorun terörle silahla çözülmüş değildir. Ben biliyorum ve inanıyorum ki halkımız sandıkta ceza vermeyi bilir. Halkın Partisi olamayanlar, Halkla aralarına yapay duvar örenler yok olmaya mahkûmdur ve muhakkak yok olacaklardır” diyen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül “Bizler bu ülkenin çocuklarıyız, bu ülkenin siyasetinde kültüründe hep olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek “yeter ki ülke insanımız dış odakların oyununa gelmesin” dedi.

BAĞIMSIZ ADAYLARLARLA TEMSİLİYET SAĞLANMAMIŞTIR

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül bağımsız adayları işaret ederek bu ülkenin en önemli sorunu siyaset sorunudur. Temsil sistemi sorunudur.22 Temmuz seçimlerinde özellikle bu bölgede bu sorun çözülmeye çalışılmıştır. Bağımsız adaylarla aşılmaya çalışılmıştır diyerek verilen tüm çabalar yine de temsil de adaleti sağlayamamıştır. Siyasetin önü açılmamıştır” dedi.

SARGÜL BAYKALI ARLANMAMAKLA SUÇLADI

Bedensel Engeliler Derneğinin açılışında konuşan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ismini vermeden göndermeler yaptı. Sargül” Sadece genel başkanların işaret ettikleri Milletvekilleri olmaktadır. Hesap halka değil, Genel başkana verilmektedir. Utanmadan, sıkılmadan, arlanmadan 4 Genel seçim 3 yerel seçim kaybeden bir genel başkan hala yerinde oturmaktadır. Siyasi partiler artık ülke siyasetinin önünü tıkamaktadır.

 Bu nedenle de ülke siyasetinin önünü açmak için demokrasiye inanan herkesten yardım istiyorum” dedi. Sarıgül açıklamasına şöyle son verdi. Bu hareketimiz Mustafa Sarıgül’ün şahsı ile ilgili değildir. Bu toplumun kendi siyasetine yön verme önünü açma hareketidir. Siyaset baronlarının işine son verme hareketidir diyerek bu yüzden bu gün Batman da olduğun belirtti. Dernek binasın bahçesinde vatandaşlar hitap eden Sarıgül daha sonra özel uçakla İstanbul’a döndü.



Haber 7

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
 
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
MGK'DAN IRAK İÇİN ISRAR KARARI ÇIKTI
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında gerçekleştirilen MGK toplantısı ...
AK PARTİ'Lİ ÖZDALGA: FAZIL SAY'IN SÖZLERİ ABES
Ak Parti Ankara Milletvekili Haluk Özdalga, Piyanist Fazıl Say'ın Türkiye'nin ...
 
CHP'DEN İLK KEZ DARBE KARŞITI ÇIKIŞ: 27 NİSAN'DA ASKER'E İŞİNE BAK DEMELİYDİK!
Cumhurbaşkanı seçimi sürecindeki 367 tartışmalarında partisinin aksine ...
OSMAN DURMUŞ'TAN BAHÇELİ'YE SİGARA GÜZELLEMESİ: BU KADAR MI GÜZEL SİGARA İÇİLİR BE KARDEŞİM!
Sigara yasağını genişleten görüşmelerde TBMM'de ilginç diyaloglar yaşandı.
DTP'LİLERİN BASIN AÇIKLAMASI İPTAL EDİLDİ
Demokratik Toplum Partisi'nin Adalet Bakanlığı önünde yapmayı planladığı ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İsrail
sanayi
PETROL
Yeni Zelanda
Almazbek Atambayev
Yükseköğretime Geçiş Sınavı
A Milli Takım
bodrum
Milwaukee Bucks