Malatya'nın Darende ilçesinde gerçekleşen kaza, öğle saatlerinde Medişeyh Mahallesi'nde meydana geldi.
Özgür Doğan idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı ile bölgeye sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde sürücü Özgür Doğan'ın kaza yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Tuba Doğan, Elif Nur Doğan (12), Nisa Nur Doğan (7), Hira İkra Doğan (1) ile Ruken Kaçmen (18) ambulanslarla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralılardan Tuba Doğan da yaşamını yitirdi. Ruken Kaçmen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle Malatya'ya sevk edilirken, diğer yaralıların tedavisi sürüyor.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...