E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Sarı Melek Galibiyet İstiyor! 

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Viktoria Plzen ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

4.08.2010 - 17:52
Sarı Melek Galibiyet İstiyor!

Schuster, maçın oynanacağı Letna Stadı'nda düzenlendiği basın toplantısında, Çek Cumhuriyeti'ne maçı kazanmak için geldiklerini belirterek, ''Daha da ötesi ikinci maç için iyi bir avantaj yakalamaya geldik. Kendi oyuncularımı görmem için bu iyi bir fırsat olacak. Rakibimizin bizi zorlayacağını biliyorum'' dedi.

Beşiktaş taraftarlarının da yarın yanlarında olacağını ve onların desteklerini arkalarında hissedeceklerini vurgulayan Alman çalıştırıcı, ''Son iki maçımıza baktığınızda sistem değişikliğinden bahsedemem. Avusturya'da kampta farklı sistemi bir sezon boyunca aynı anlayışla oynayamayacağımızı dikkate alarak farklı şeyleri denedik. Sezon boyunca aynı sistemde oynamamız mümkün değil'' diye konuştu.

''VİKTORİA PLZEN İLE KARŞILAŞACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM''
Siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, Viktoria Plzen gibi bir takımla karşılaşacakları için de mutlu olduğunu söyledi.

2. ön elemede Faroe Adaları'nın Vikingur takımıyla karşılaşmalarının, en son isteyeceği bir durum olduğuna dikkati çeken Schuster, şöyle konuştu:

''Vikingur son karşılaşmak isteyeceğim bir takım olurdu. Katkı sağlayacak bir seri değildi. Ancak bitirmemiz gereken bir görevdi. Viktoria Plzen gibi bir takımla oynayacağım için mutluyum. Bizi daha zorlayacak bir takım. Kendimizi görmemiz için daha büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.''

''3 HAFTA İÇİNDE DAHA İYİ OLACAĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM''
Takımın daha iyiye gittiğini kaydeden Bernd Schuster, 3 hafta içinde daha da iyi olacaklarına inandığını dile getirdi.

Avrupa ve Türkiye'de hedeflerinin olduğunu hatırlatan Schuster, ''Önce UEFA Kupası var. İlk etabı sorunsuzca geçmek istiyoruz. 3 hafta içinde Türkiye ligi başlayacak. Formda olmamız lazım. 3 hafta içinde daha iyi olacağımızı söyleyebilirim'' dedi.

Kadroda yer verdiği Slovak futbolcu Filip Holosko'yu görmek istediğini kaydeden Alman teknik adam, ''Görülmeye değer bir oyuncu. Ayrıca Guti geldi. Bu oyuncuların katılımıyla birlikte kısa sürede iyi yere geleceğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.

Schuster, takımda gidecek veya kalacak oyuncuların belli olmamasının negatif bir etki yaratıp yaratmadığı yönündeki soruyu ise ''Beni ve takımı şu ana kadar etkileyen bir şey olmadı. Biz bunu düşünmüyoruz. Şu an tek düşüncemiz yarınki maçı kazanmak. Ne beni, ne de futbolcuları bu durum etkilemiyor'' şeklinde yanıtladı.

SİVOK: ''GALİBİYETLE DÖNMEYE ÇALIŞACAĞIZ''
Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok ise maçtan galibiyetle dönmeye çalışacaklarını söyledi.

Sivok, yarın kendilerini kolay bir maçın beklemediğinin farkında olduklarına dikkati çekerek, ''Rakibimizi çok iyi tanıyorum. Oyuncularından yarısından fazlasını ve teknik direktörlerini biliyorum. Yarın yüzde yüz performans ortaya koymamız gerektiğini biliyoruz. Galibiyetle dönmeye çalışacağız'' dedi.

Geçmiş dönemlerde burada oynadığı ve stadın soyunma odalarını özleyip özlemediği yönündeki soruyu ise Çek oyuncu, ''Bu sefer misafir takımın soyunma odasına geldim. Sparta Prag B takımında oynarken, burada çok hazırlık yapmışlığım var'' diye yanıtladı.

Takım arkadaşlarının Prag konusundaki izlenimleriyle ilgili soru üzerine siyah-beyazlı futbolcu, ''Herkes Prag'ı çok sevdi. Otele gelirken, onlara yardımcı olmaya çalıştım. Herkes çok beğendi. Küçük aksilikler dışında bir sorun yok. Küçük aksilik ise küçük bir terminale inmemiz'' dedi.

Sivok, Beşiktaş'ın özellikleri konusunda ise ''Takımımızın en güçlü yanı hücumda etkili olmamız. Bu pozisyonda önemli isimler var. Ayrıca teknik bir takımız'' diye konuştu.

Teknik direktörü Schuster'e Viktoria Plzen ile ilgili neler söylediği yönündeki soru üzerine Tomas Sivok, şöyle konuştu:

''Hocamıza saygı duyulması, hücumda dikkat edilmesi, çok önemli ve hızlı oyuncuları olduğu, fizik ve taktik yönden hazırlanmış, hazır bir takım olduğu ve dikkate alınması gereken bir maç olduğunu söyledim.''

HEDEF UEFA KUPASI'NI ALMAK
Sivok, yönetimin takımı bu sezon güçlendirmek için elinden geleni yaptığını vurgulayarak, ''Bu sezon daha güçlendik. Zaten fena bir takım değildik. Ama kağıt üstünde güçlü olmak sahada yetmiyor. Sahada da iyi mücadele edip, adım adım hedeflere ulaşmamız lazım. Sahadaki iyi oyunla hedeflere ulaşabiliriz. Umarım UEFA Kupası'na ulaşırız'' diye konuştu

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hiddink Türkiye'ye Geldi
(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, İstanbul'a geldi.
Çin Milli Takımı'na Baklava
Banvit Basketbol Kulubü, altyapı sorumlusu Selçuk Ernak'ın yardımcı antrenör ...
İnönü Stadı'nın İsmi Değişti
Yaptığı transferlerle maddi açıdan ciddi şekilde açılan Beşiktaş'ta İnönü Stadı'nın
 
Rekor prim 500 euro!
Galatasaray karşısında alınan 2-2’lik beraberlik, OFK Belgrad’ı umutlandırdı, ...
Beşiktaş'ta Sivok Şoku
Beşiktaş'a yeni sezon öncesi Tomas Sivok'tan kötü haber geldi.
Bursaspor Arjantinli golcüyü kadrosuna kattı
Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un, Arjantinli forvet Leonel Nunez ile 3 ...
 
Futbol İçin Çıldıran Taraftar En İyisini Hak Ediyor
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, kötü geçen bir dönemin ...
Ben de Transfer Bekliyorum
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ...
Beşiktaş Bir FutbolcuyuTtransfer Etmekten Vazgeçti
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Brezilyalı futbolcu ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Euroleague
İstanbul Başakşehir
DEAŞ
sanayi
Çankaya Köşkü
PSG
ismail kartal
suriye
Fitch