Fox adını alacak TGRT Genel Müdürü Murat Akgiray ve Sorumlu Müdür Bahattin Apak, Gazeteci Hrant Dink’i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ogün Samast’ın görüntülerinin “kendilerinden habersiz yayınlandığı" iddiasıyla istifa etti.
ANKA’nın TGRT insan kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Akgiray ve Apak, TGRT ana haberde yayınlanan Ogün Samast görüntüleri nedeniyle istifa etti. Akgiray ve Apak’ın, istifa etmelerinin gerekçesinin ise “görüntülerin kendi bilgileri dışında yayınlanması" gösterildi.
Fox TGRT’den istifa eden Akgiray ve Apak’ın İhlas’a ait olan TGRT Haber’de görevlerine devam edeceği öğrenildi Star gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Alev Er de, Samast’ın yakalanmasından sonra yaptığı "301 Cemil Çiçek Tahtaya" manşeti sonrasında, 26 Ocak’ta gazete yönetimi tarafından görevinden alınmıştı.
(ANKA)
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...