Suriye'nin başkenti Şam'da muhaliflerin denetimindeki Duma bölgesine 4 gündür düzenlenen saldırılarda ölü sayısının 70'e yükseldiği bildirildi.
Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu'ndan (SMDK) yapılan açıklamada, orduya ait savaş uçakları ve ağır silahlarla 4 günden bu yana muhaliflerin denetimindeki Duma'da yerleşim bölgelerine düzenlenen saldırılarda 70 kişinin hayatını kaybettiği, 250 kişinin yaralandığı belirtildi.
Açıklamada, enkaz altında onlarca sivilin bulunduğu, kurtarma ekiplerinin parçalanan cesetleri hastanelere taşıdığı ifade edildi.
Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC), Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının, dün akşam Duma'ya düzenlediği hava saldırısında, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 50 kişinin öldüğünü, 200 kişinin yaralandığını açıklamıştı.
aa
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...