Fransız Haber Ajansına (AFP) konuşan kişi, Kuzey Batı Sınır Eyaletindeki Buner bölgesinde yaşanan olayda, otomobilde üç arkadaşıyla müzik dinledikleri sırada Taliban militanlarınca durdurulduklarını, militanların kasetleri ve müzikçaları kırdığını, saçlarının yarısını kazıdığını ve bıyıklarını kestiğini anlattı.
Saçları ve bıyıkları kesilen sivil, "Bizi dövdüler ve bir daha müzik dinlemememizi istediler" dedi. Olayı polise anlatmanın da "zaten gereksiz" olacağını savunan söz konusu kişi, öldürülmekten korktuğunu ifade etti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...