Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava operasyonlarında, terör örgütlerine ait olduğu ileri sürülen 83 noktanın vurulduğu açıklandı.
Rusya Savunma Bakanlığı Basın Sözcüsü İgor Konaşenkov, gazetecilere yaptığı açıklamada, İdlib, Hama, Şam, Halep ve Deyru’z-Zor bölgelerine düzenlenen hava saldırılarında terör örgütlerine ait olduğu ileri sürülen 83 noktanın vurulduğunu söyledi.
Rusya savaş uçakları, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'in isteği üzerine 30 Eylül'den itibaren bu ülkede hava operasyonları düzenliyor. Rusya Savunma Bakanlığının verilerine göre, Rus savaş uçakları operasyonlarda toplam 750 noktayı vurdu.
aa
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...