E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Rüşvet Sorusuna Çiftçiye Destek Verdik Yanıtı 

DSP İstanbul Milletvekili Süleyman Yağız’ın Başbakan Erdoğan’a rüşvet iddialarıyla ilgili yönelttiği "Ne kadar rüşvet verdiniz?" sorusuna Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ilginç bir yanıt verdi.

13.08.2008 - 15:11
Rüşvet Sorusuna Çiftçiye Destek Verdik Yanıtı

DSP İstanbul Milletvekili Süleyman Yağız’ın Başbakan Erdoğan’a rüşvet iddialarıyla ilgili yönelttiği "Ne kadar rüşvet verdiniz?" sorusuna Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ilginç bir yanıt verdi. Çiçek, Erdoğan hakkındaki rüşvet iddiaları yerine çiftçiye verilen destekler hakkında bilgi verdi. ANKARA DSP İstanbul Milletvekili Süleyman Yağız’ın Başbakan Erdoğan’a rüşvet iddialarıyla ilgili yönelttiği "Ne kadar rüşvet verdiniz?" sorusuna Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ilginç bir yanıt verdi. Çiçek, Erdoğan hakkındaki rüşvet iddiaları yerine çiftçiye verilen destekler hakkında bilgi verdi.
DSP İstanbul Milletvekili Süleyman Yağız’ın, Başbakan Erdoğan’ın Malatya’daki bir konuşmasında Ecevit hükümeti döneminde vatandaşların rüşvet vererek akaryakıt aldığını belirterek "ben de rüşvet vererek akaryakıt aldım" şeklindeki sözleriyle ilgili Erdoğan’a yönelttiği soru önergesine Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek yanıt verdi. Yağız Erdoğan’a "sözünü ettiğiniz dönemde ne kadar rüşvet verdiniz, rüşvet almak kadar vermek de suç değil mi?" sorusuna yöneltirken, Başbakan adına yanıt veren Çiçek, önergeyi çiftçiye verilen destekler hakkında bilgi vererek yanıtladı.

"TARIMSAL DESTEK 5 MİLYAR 540 MİLYON YTL OLDU"

Çiçek Türkiye’nin buğday üretiminde kendi kendine yeter konumda olduğunu belirterek 2007 yılı itibariyle buğday üretim miktarının 17,23 milyon ton olduğunu söyledi. 58,59 ve 60’ncı hükümetler döneminde tarım sektörünün öncelikli sektörler arasında değerlendirildiğini ifade eden Çiçek, toplam tarımsal destekleme miktarının 2002 yılında 1,868 milyar YTL iken, 2007 yılında 5,540 milyar YTL’ye çıktığını söyledi. Çiçek, çiftçilerin kimyevi gübredeki fiyat artışlarından mağdur olmaması için 2005 yılında 271 milyon YTL, 2007 yılında 343 milyon YTL, 2008 yılında da 352 milyon YTL olmak üzere toplam 966 milyon YTL kimyevi gübre destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi. Çiçek, mazot fiyatlarındaki artışlardan çiftçinin mağdur olmaması için yine mazot desteğinin AKP hükümetleri döneminde verilmeye başlandığını ifade ederek 2003’ten bu yana verilen desteğin toplam 2 milyar 13 milyon YTL olduğunu kaydetti.

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
mehmet turgut 6 Ağustos 2008 Çarşamba 

Karamizah şaheseri bir yazı. Bu ülkenin gerçek sahipleri yalakalık yaptıkları iktidarlarının satarak bitiremedikleri cumhuriyet kurumlarına doğal zenginliklerin de turizmle doğal afetlerle elden çıkarılmasına alkış tutacaklardır..

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
Üskül:CHP'yle Uzlaşma Şart
Zafer Üskül, seçim kanunu ve siyasi patiler kanunu olmadan bir demokratik ...
Savaş Bölgesine Kritik Ziyaret
Rusya ile Gürcistan arasında yaşanan savaşın ardından Başbakan Recep Tayyip ...
Bakan Çelik'ten Şehit Evine Taziye
Erzincan'da şehit olan er Murat Atsen'in cenazesi, Bursa'daki ailesinin ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
1. Lig
film
yargıtay
Gürcistan
İthalat
harç
Çanakkale Savaşı
Fitch
yusuf ziya özcan