Galatasaray'da Denizlispor galibiyetinin ardından Pazar günü yapılan antrenmanı izleyen ve tesislerde teknik direktör Rijkaard ile iki saat süren bir toplantı yapan Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in Hollandalı hoca ve ekibini tebrik ettiği öğrenildi.
Rijkaard'ın da Üstünel'e "Benim oynattığım sistemden daha önemli olan futbolcuların oynadıkları futboldan zevk almaları" dediği öğrenildi. İkili arasındaki transfer görüşmesinde mevcut kadrodan memnun olduğunu belirten Rijkaard'ın transfer yapılırsa defansın soluna veya forvet hattına bir futbolcu alınmasına karşı olmadığını dile getirdiği bildirildi.
Avrupa Ligi'nde geçtiği iki ön eleme turunda da ilk maçı deplasmanda oynayan Galatasaray, Tallinn eşleşmesinde taraftarı önünde oynayacağı ilk ayağa ideal 11 ile çıkacak. İzlediği Estonya- Brezilya maçında sert futbol oynayan Estonyalılar'ın rövanşta kendilerine sorun çıkartabileceğini düşünen Rijkaard'ın teknik ekiple yaptığı toplantıda, "İşi evimizde bitirmeliyiz. Farklı kazanıp rakibin motivasyonunu kıralım. Rövanş formalite olmalı" dediği öğrenildi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...