E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Orman ve Koç'tan ortak açıklama! 

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi iki takımın başkanları Fikret Orman ve Ali Koç, ortak yayında açıklamalarda bulundu.

25.02.2019 - 16:55
Orman ve Koç tan ortak açıklama!


Spor Toto Süper Lig'de bu akşam oynanacak Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi öncesi iki kulübün başkanları dostluk mesajı verdi ve derbiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü'nün ev sahipliği için teşekkür eden Ali Koç, "Bu kesinlikle bir ilk. Başkanla konuştuk böyle bir fikir oluştu. Başkanımızın fikriydi. Ben de 'neden kendi televizyonlarımızda yapmıyoruz?' dedim. Bugün bu programı yapıyor olmamız bile eleştiriliyor ama alışacağız. Büyük liderler, risk alabilenlerdir. Bence iyi ettik. İnşallah örnek teşkil eder. Ebedi dostluk diyoruz, bunu hareketlerimizle de desteklememiz gerekiyor. Son dönemde şiddet içerikli davranışlar kimseye fayda sağlamıyor. Sahaya çıktığımızda kora kor mücadele edeceğiz. Biz buraya kazanmaya geldik, kazanacağız da. Ama buradaki birlik ve beraberliğimizi asla etkilememeli. Ben bu beraberliğimizi, birlikteliğimizi göstermek çok önemli" ifadelerini kullandı.

FİKRET ORMAN: HAK EDENİN KAZANACAĞI BİR MAÇ OLSUN

Fenerbahçe Kulübü üyelerine 'Hoş geldiniz' diyerek söze başlayan Fikret Orman ise "Kulüpleri yönetirken rekabetimizi yapabildiğimiz alanlarda yapacağız. Ama bunun bir spor müsabakası olduğu bilincini topluma vermemiz gerekiyor. Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki maçlar, gazozuna bile olsa önemli maçlardır. Hak edenin kazanacağı bir maç olmasını diliyorum. Evimizde kazanmak istiyoruz bundan doğal bir şey yok ancak bunu futbol oynayan arkadaşlar belirleyecek. Bu fikir bir dostumuzdan geldi, ben de sıcak baktım. Ali başkana ilettim, kendi televizyonlarımızla gelişti. Medeniyet açısından da spora dostluk mesajları açısından da güzel oldu. Rahat bir maç hiç görmedim, başkanlığımda da taraftarlığımda da. Zor bir müsabaka olur, atmosferi yüksek olur. Ama futbolun konuşulduğu, hakem hatalarının sahaya müdahil olmadığı, topun oyunda fazla kaldığı, pozisyonların güzel olduğu bir maç olur. Herkesin puana ihtiyacı var, bizim de Fenerbahçe'nin de. Dostluk kazanır. Biz değerli dostumuz Ali Bey ile yan yana maç izleyeceğiz" şeklinde konuştu.

ALİ KOÇ: LEFTER İSMİ BU ÜLKENİN BİRBİRİNE NE KADAR SAYGI DUYDUĞUNUN BİR GÖSTERGESİ

Lefter Küçükandonyadis'in 2018-19 sezonu adı olarak belirlenmesini değerlendiren Ali Koç, "Ülkemizi ayrıştıracak o kadar neden var ki, spor bunlardan biri olmamalı. Lefter, bu ülkenin birbirine ne kadar saygı duyduğunun bir göstergesi. Seçildikten sonra taraftarımıza 'Kendimize yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına söylemeyin' demiştim. Bunu yaparsak her şeyin önüne geçebiliriz diye düşünüyorum. Küfürsüz stat projemiz var, mesafe aldık ama bugün için erken. Biz maçtan sonra rakip takım taraftarları uzun süre tribünde kalıyor, yüksek sesli hoparlörle müzik yapılıyor, tuvaletler kapatılıyor. Biz bunları ilk derbi maçında kaldırdık ve kimseye söylemedik. Beşiktaş taraftarının, Fenerbahçe'ye teşekkür etmesiyle gündeme geldi. Galatasaray bir açıklama yaptı, 'Biz de böyle yapmayacağız' diye... Bizim taraftarlarımız saat 17:00'de stadın orada toplanıp buraya gelecekler, 1.5 saat maç izlemek için 5-6 saat cefa çekiyor zaten. Bunu daha da zorlaştırmamak gerek. Medeni ortam sağlamamız lazım. Spor dışında hepimizin problemleri aynı. Kafa kafaya vermezsek çözemeyeceğimiz problemler bunlar" diye konuştu.

FİKRET ORMAN'DAN KULÜPLER BİRLİĞİ VE GALATASARAY AÇIKLAMASI

Benfica maçı öncesinde Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i aradığını dile getiren Orman, "Kulüpler Birliği'yle ilgili bir durum vardı, Benfica maçı öncesinde Mustafa Başkanı aradım ve başarılar diledim. 'Kulüpler Birliği mevzusunu dönünce çözelim' dedim. 'Tamam' dedi. Kulüplerin sıkıntıları var. Bizim kimseyi ayrıştırma misyonumuz yok. Ailemizden, işimizden ne sıkıntılar çekerek buraya geliyoruz. Bazen hırslanıyoruz. Ağzımızdan istemediğimiz şeyler çıkabiliyor" ifadelerini kullandı.

ALİ KOÇ'TAN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Kötü günler geçirdiklerine vurgu yapan Ali Koç da "Taraftarlarımız en kötü günümüzde arkamızda duruyor, çok teşekkür ediyoruz. Umarım en kısa zamanda, bugün tersine döner. 'Arkamızda onlar olduğu müddetçe Fenerbahçe bir adım öndedir' diyoruz. Bu gece kalpler beraber olacak. Son 20 yıllık tarihe baktığımızda derbilerde rakiplerimizin önünde gözüküyoruz. Umarım hep konuşulan hakem hatalarından uzak bir maç olur. Umarım kazanırız, ama dünyanın da sonu değil" dedi.

"TÜRKİYE'DE STADINI KENDİ İMKANLARIYLA YAPAN İKİ KULÜP VAR; BİRİ FENERBAHÇE, BİRİ BEŞİKTAŞ"

Statlarla ilgili konuşan ve Türkiye'de iki kulübün kendi imkanlarıyla stat yaptıklarını söyleyen Ali Koç, sözlerini şu ifadelerle devam ettirdi:

"Eskiden tek stat vardı. Biz bu statta büyüdük. Buradan çıkıp Taksim'de yürüdüğümüz günler de oldu, tokat yediğimiz günler de oldu. Eskiden hem ev sahibi, hem misafir olarak gelebiliyorduk. Şimdi sadece misafir olarak geliyoruz. Stat konusunda ülke olarak çok iyiyiz. İki kulüp var ki statlarını kendi aklıyla, kendi bütçeleriyle yaptı. Biri Fenerbahçe, biri de Beşiktaş. Fenerbahçe yıllar önce, Aziz Yıldırım döneminde kelle koltukta bu projeyi gerçekleştirdi."

"UMARIM FENERBAHÇE'NİN BU MAÇTAN SONRA ÇIKIŞI BAŞLAR"

Fikret Orman ise Ali Koç'un bu sözlerine "Onlar her zaman ev sahibi gibi gelirler, burada locaları var. Ali Bey'in babası Rahmi Bey'in bizden daha önemli hizmetleri oldu Beşiktaş'a. Bu statta 700'ün üzerinde tek başına kombinesi olan kadın var. Medeni bir yer burası. Hayırlara vesile olsun, sakatlıklar olmasın. Aklımızda kalacak güzel bir maç olsun. 'Umarım, Fenerbahçe'nin de bu maçtan sonra çıkışı başlar' diyerek bir espri yapayım" diyerek konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Beşiktaş - F.Bahçe rekabetinde 349. randevu
Beşiktaş ile Fenerbahçe, 349. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan ...
Kupa maçlarını yönetecek hakemler belli oldu
Türkiye Kupasında çeyrek final ikinci maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
Fernando'nun bileti kesildi
Galatasaray'da forma giyen Fernando, düşen form grafiği nedeniyle sezon ...
 
Dev derbinin VAR hakemi belli oldu
Bu akşam oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe mücadelesinin VAR hakemi, Cüneyt Çakır oldu.
Göztepe yeni hocasını buldu
Süper Lig'de alt sıralara gerileyen Göztepe, geçtiğimiz sezon başarılı ...
Kayağın merkezinde hafta sonu yoğunluğu
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Palandöken Kayak Merkezi'nde, ...
 
Manchester United ile Liverpool yenişemedi
İngiltere Premier Lig'in 27. haftasında Manchester United ile Liverpool, 0-0 berabere kaldı.
Fatih Terim'den fikstür tepkisi
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
14. Koç Spor Fest Kış Oyunları sona erdi
45 üniversiteden 600'e yakın sporcunun katıldığı oyunlar tamamlandı
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Club Brugge
Gaziantepspor
hamza hamzaoğlu
moskova
Tedavi
mülteci
ROMA
Microsoft
karadeniz