Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndaki orduevine 20 metre uzaklıklıktaki otoparkın görevlileri, her sabah olduğu gibi bugün de park edilmiş tüm araçları kontrol etti.
Görevliler, icra işlemi yapılan ve bir süredir otoparkta bulunan 60 HG 264 plakalı kamyonetin kasasında gazeteye sarılmış paketi fark etti. Şüphelenen görevlilerin durumu polise bildirmeleri üzerine otoparka bomba uzmanları geldi.
İncelemeye alınan pakette 2 el bomabası ve kalem şeklinde bir de suikast silahı bulundu. Suikasti PKK'nın düzenleyeceği akıllara gelen ilk ihtimal. Kime ait olduğu açıklanmayan kamyonet, detaylı inceleme için Tokat Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...