THY'ye ait tarifeli uçakla Budapeşte'den İstanbul'a gelen konuk Cumhurbaşkanı ve beraberindeki heyet, daha sonra 'GAP'' adlı özel uçakla Ankara'ya hareket etti.
TERÖRE KARŞI İŞBİRLİĞİ
İki altın olimpiyat madalyası sahibi olan ünlü eskrimci Macar Cumhurbaşkanı Schmitt, Türkiye ziyareti öncesi ANKA'nın sorularını yanıtlarken, Ankara'nın PKK konusunda AB'ye yönelttiği eleştirilerle ilgili olarak, terörle etkin mücadele için uluslararası işbirliğinin taşıdığı önemin altını çizdi. Schmitt, iki ülke arasında yapılacak anlaşmayla teröre karşı işbirliğinin derinleştirileceğini ifade etti.
Schmitt, AB'nin hukukun üstünlüğü ve temel haklara ilişkin konulara her zamankinden daha çok odaklandığını belirterek, bu konuların büyük olasılıkla Ankara'da gerçekleştireceği görüşmelerde ele alınacağını söyledi. Schmitt, 'Yeni anayasanın hazırlıklarının büyük bir fırsat oluşturduğuna inanıyoruz' dedi.
akşam
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...