- Arkadaşlarıyla bu gece doğum gününü kutlamak için Chicago'ya giden ABD Başkanı Barack Obama, bir yıl daha geçerken saçının daha da beyazladığını, metabolizmasının daha yavaşladığını söyledi.
Gün içinde sendika liderleriyle bir araya gelen Barack Obama, esprili bir dille doğum günü pastası olmamasından dolayı hayal kırıklığına uğradığını söyleyerek, ''Gizli Servis ile görüşmek zorunda kalacağım. Muhtemelen şimdi pastayı onlar yiyordur'' diye konuştu.
Obama'nın geceyi Chicago'nun Hyde Park semtindeki evinde geçireceği kaydedildi.
Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, küçük kızları Sasha ile İspanya'da, 12 yaşındaki büyük kızları Malia da yaz kampında bulunuyor.
AA
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...