Kuruluştan yapılan açıklamada, Toyota'nın not indiriminin şirkette devam eden ve uzun bir dönem için sürmesi beklenen düşük karlılık seviyesinden kaynaklandığını belirtti.
Moody's baş ekonomisti Tadashi Usui yaptığı açıklamada, Toyota'nın ürün kalitesi nedeniyle geri çağırma sorunları yaşamasının, şirketin geçmişten beri rakiplerinin üzerinde tutmayı başardığı fiyatlandırma gücünü sürdürmesi konusunda belirsizlikler yarattığını söyledi.
star
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |