Maaşını Denizbank'tan çekenler şubelerden öncelikli hizmet alabilecek. Kullandıkları ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranlarından yararlanırken dilerlerse 3 ayda 1 anapara ödemeli "Emekli Kredisi" kullanabiliyorlar. Ayrıca emekliler, vadeli mevduatta da özel faiz oranlarından faydalanacak.
HALKBANK'TA KAMPANYA BAŞLATTI
Halkbank maaşlarını bankadan alan müşteri ve emeklilere yönelik kredi kampanyası başlattı.
Halkbank'tan yapılan açıklamada, kampanya kapsamında, Bordro24 müşterilerine Transfer Özel Tüketici Kredisinin yüzde 1,28 faiz oranı ve 60 aya kadar vade, Bordro24 Özel Tüketici Kredisinin yüzde 1,24 faiz oranı ve 60 aya kadar vade ile kullandırıldığı belirtildi.
60 aya kadar masrafsız Bordro24 Özel Tüketici Kredisinin yüzde 1,34 faiz oranı, Gülen Emekli Kredisinin yüzde 1,24 faiz oranı ve 48 aya varan vade, Emekli Tüketici Kredisinin ise yüzde 1,36 faiz oranı ve 36 aya varan vade ile müşterilere sunulduğu kaydedildi.
Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Maaşlarını bankamızdan alan Bordro24 müşterilerimize ve emekli müşterilerimize yönelik başlattığımız yeni faiz indirimi kampanyamızla bireysel ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamalarına imkan veriyoruz. Bankamız, 72 yıllık misyonunu bireysel bankacılık alanında da devam ettiriyor ve halkın bankası olmaktan vazgeçmiyor" ifadesini kullandı.
akşam
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...