Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, "Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bir Milli Takım olgusu ülkeye yerleşti.
Bu da beni sevindiriyor. Hazırlık maçı da olsa ciddi bir prova oldu. Oyuncularımızın isteği, Anlayışımıza uyma görüntüleri beni mutlu ediyor. Oyunun genelinde düşüncelerimizi uyguladık. Zaman zaman kopukluklar olabiliyor. Sonuç olarak kazanmak önemli bir şey. Eksiğimiz-fazlamız hep berabere maçtan sonra analiz edeceğimiz konular. oynuyoruz, oynadığımızdan zevk alıyoruz.
Zaman Zaman baskımız var, kaptırdığımız anda pres yapıyoruz. Orijinal stopersiz oynuyoruz. Ama Hakan Balta da Mehmet Topal da bu bölgede iyi oynuyor. Ahmet (Yılmaz Çalık) ve Çağlar (Söyüncü) da yavaş yavaş hazırlanacak. Sonuçtan herkes gibi ben de memnunum. 12 maç kaybetmemek önemli bir şey" dedi.
fotomaç
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...