E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

MHP D. Bakır'da Seçime Girecek mi? Son Noktayı AKŞENER Koydu

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Meral Akşener son günlerde yaşanan Terörün tırmanışta olduğu illerde aday göstermeyecekleri yönündeki polemiklere son noktayı koydu.

4.11.2008 - 21:46
MHP D. Bakır da Seçime Girecek mi?

İnterBirlikAjans/İstanbul- Alperence Yayın ve Medya Grubu'nun tüm iştiraklarınında davetli olduğu siyaset dışı özel toplantının ardından İBA Türkiye Koordinatörü A.Zekeriya Çulha ile Meral Akşener arasında yaşanan kısa süreli seçim sohbeti toplantıya katılanların ilgisini çekti.İBA Koordinatörü A.Zekeriya Çulha'nın sorduğu "Sayın Akşener.Terörün tırmanışta olduğu illerde aday göstermeyeceğiniz iddiaları mevcut.Bu illerden bir tanesininde Diyarbakır olduğu ileri sürülüyor.Bu yönde MHP Genel Başkan Yardımcılarından Cihan Paçacı'nında bir beyanatı oldu.Milliyetçi bir partinin bu bağlamda doğrumu yaptığını düşünüyorsunuz?" sorusu İstanbul Milletvekili Meral Akşener kadar katılımcılarıda şaşırttı.

Koyu sohbetlere başlayan katılımcılar konuşmalarını yarıda keserek merakla Akşener'in konu hakkında yaptığı açıklamaya kulak verdi.Akşener:"Sayın Paçacı'nın verdiği beyanat yanlış anlaşılmalara sebep oldu.Partimizi bağlayıcı bir yanı yoktur.Ortaya atılan iddialar ise asılsızdır.Sizde çok iyi biliyorsunuz ki;zaman zaman bizde içinde olmak üzere siyasi partiler yerel seçimlerde bazen ithal adaylar ile illerde adaylar göstermişlerdi.Fakat bu kez böyle olmayacak.Bahsettiğiniz il Diyarbakır.Orada adayımız şimdiden belli.Aslen Diyarbakır'lı ve Diyarbakır'da oturan biri.Oranın yerlisi bir arkadaşımız adayımız olacak.Yaşadığımız yerel seçimlerde vatandaşlarımız karar vermiş ve farklı partilere oy vermişlerdir.Buna bir şey deme hakkımız yok.Güzel vatanımızın her yeri bizim.Her yerde aday çıkaracağız.Yine bildiğiniz üzere Kars'ta ve bir çok Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde bizim Milletvekillerimiz vardı.Bu dönem fazla olmadı ama yine bize sürpriz olan yerler oldu.Bu halkın takdiridir.Buradan yine sizin aracılığınız ile kamuoyu'na bu açıklamayı yapıyorum.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
DTP'Lİ AHMET TÜRK SONUNDA KABUL ETTİ! SOKAK EYLEMLERİ AMACINI AŞTI!
Teröristbaşı Öcalan'a işkence yapıldığını iddia eden bazı gruplar, bir ...
Erdoğan'dan Sabır Tavsiyesi
"Bu oyuna gelmeyin. Bakın 10 yıl, 15-20 yıl sonra 'Biz nasıl aldatıldık" ...
Bağış:İnadına G.Doğuyu Kazanacağız
Bülent Arınç, 'İnadına Meclis Başkanlığına aday olacağını' belirterek ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Güney Kore
tff
MHP
Ukrayna
sanayi
haberler
Dilma Rousseff
haşim kılıç
tekne