E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Mansur Yavaş'tan adaylık cevabı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yabancı basın kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Ankara'daki projeler hakkında açıklamalar yapan Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

28.10.2021 - 18:37
Mansur Yavaş tan adaylık cevabı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da yabancı basın kuruluşlarının temsilcileri ve büyükelçiliklerin diplomatik temsilcileriyle bir araya geldi.

Birçok farklı proje hakkında bilgi veren Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Millet Bahçesi törenine davet edilmediğini belirtti.

CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI DÜŞÜNÜYOR MU?

Cumhurbaşkanlığı adaylığı hakkında sorulan soruya Mansur Yavaş, "Ankara halkı beni Ankara Belediye Başkanlığı ve Ankara’yı yönetmek için seçti. Belediye başkanlığı yaparken bir başka hedefe odaklanma gibi bir niyetim yok. Öncelikli olarak 6 milyon Ankaralıya sorumluluğumu yerine getirmem gerekiyor. Onların keyif içinde yaşadığı bir Ankara, konfor içinde yaşadıkları bir Ankara, açta açıkta kimsenin olmadığı bir Ankara hedefliyorum. Bu vaadimi yerine getirmeye çalışıyorum. Yapılan anketler hep bizim dışımızda yapılıyor. Ankara için yaptığımız hizmetlerinden duyulan memnuniyet bir şekilde Türkiye’ye yansıyor. Sayın Akşener iltifat etmiş, kendisi düşüncesini belirtmiş ama kendisi ile görüşmüş değilim" şeklinde yanıt verdi.

AÇILIŞA DAVET EDİLMEDİ

Ankara'da yapılan "Millet Bahçesi" açılış törenine davet edilmediğini söyleyen Mansur Yavaş, "Benim rekabetim yok ben işbirliğine açığım. Zaman zaman işbirliği oluyor. Zaman zaman da bize hiç sorulmadan bazı şeyler yapılıyor. Bir bakıyorsunuz Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayınlanıyor ve yetkilerini kullanmaya başlıyorlar" dedi.

"GERİ ALMAK İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURDUK"

Kapalı vaziyette olan Ankapark'a 800 milyon dolar harcandığını vurgulayan Yavaş, "Seçim öncesi açılışı yapıldı ama işletmecisi bunu işletemedi. Bunu geri almak için mahkemeye başvurduk. 50 bin lira bir tedbirle burası bize teslim edilmedi. Kasımın 10’nunda bir mahkeme var. Önce tedbir verilen davayı kazandık. Ayın 10’nunda da mahkeme bizim talebimizi kabul ederse orayı tekrar gri alacağız. Bu geçen süre zarfında kapalı kaldığı için çok sayıda orada hasar var. Onları da ayrıca bir kamu zararı olarak ortaya çıkacak" açıklamasını yaptı.

ETİKETLER:
Mansur Yavaş , haber , siyaset ,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'li Karakaya:SOKAK CHP'yi AŞAR!
MHP'li Mevlüt Karakaya, Turktime yazarı Fahrettin Damga ile gerçekleştirdiği ...
HUDER Genel Başkanı Hüseyin Kaya: ERDOĞAN OTORİTER DEĞİL, HARBİ!'
Türkiye’nin önemli STK’larından HUDER Genel Başkanı avukat Hüseyin Kaya ...
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay TURKTIME'a Konuştu
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Talat Atilla'ya konuştu ve çarpıcı açıklamarda bulundu...
 
Aylin Kotil Turktime’a Konuştu
CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Aylin Kotil Turktime’ı ziyaret ...
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Turktime'a Konuştu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya: GEZİ PARKI EYLEMLERİNDE ...
Şahin Mengü: Baykal Ortaya Çıkacak ve…
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Talat ...
 
Şahin Mengü Turktime’a Konuştu
CHP’nin önemli isimlerinden Şahin Mengü Turktime’ı ziyaret etti ve Yönetim ...
Gürsel Tekin Turktime’a Konuştu
CHP’nin iki numaralı ismi Gürsel Tekin Turktime'ı ziyaret etti. Tekin, ...
Kılıçdaroğlu; El Parasıyla Gerdek Olmaz...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Talat Atilla'ya gündemin sıcak konularını değerlendirdi.
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İsrail
Gökhan Töre
NBA
TÜFE
1. Lig
eyfel kulesi
film
Şota Arveladze
Milwaukee Bucks