Ağbal, yaptığı yazılı açıklamada bu yılın ocak ayına ilişkin bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi.
Geçen yılın ocak ayında 3,8 milyar lira fazla veren bütçenin, bu yılın aynı ayında 4,2 milyar lira fazla verdiğini belirten Ağbal, şunları kaydetti:
"Geçen yılın ocak ayında 8,8 milyar lira olarak gerçekleşen faiz dışı fazla ise bu yılın aynı ayında 9,8 milyar lira olarak gerçekleşmiştir. 2016 yılı ocak ayında bütçe giderleri 42,5 milyar lira, faiz hariç bütçe giderleri ise 36,9 milyar lira olarak gerçekleşmiştir. 2016 yılı ocak ayında bütçe gelirleri 46,7 milyar lira, vergi gelirleri ise 39,7 milyar lira olmuştur. Kararlılıkla sürdürdüğümüz mali disipline, 2016 yılında da aynı şekilde devam edeceğiz."
star
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...