E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Kredi Kartlarında Ramazan Rekabeti 

Ramazan ayında özellikle market alışverişlerindeki artışı değerlendirmek isteyen bankalar, kredi kartları ile müşterilerine cazip kampanyalar sunuyor.

14.08.2010 - 12:36
Kredi Kartlarında Ramazan Rekabeti

Ramazan ayının gelişi ile birlikte özellikle market ve alışveriş merkezlerindeki gıda alımları artıyor. Bu talep artışını fırsata çevirmek isteyen bankalar, müşteri çekmek için kredi kartları aracılığı ile çeşitli kampanyalar düzenliyor. Kampanyaları takip eden kredi kartı kullanıcıları Ramazan alışverişlerini cazip kampanyalarla yapabiliyor.

İş Bankası'nın ''Maksimum'' kredi kartıyla düzenlediği Ramazan kampanyasında, anlaşmalı marketlerden alışveriş yapan müşteriler, tek seferde 75 lira ve üzeri dördüncü peşin alışverişlerinde 75 lira puan kazanabiliyorlar. Kampanya 12 Eylül'de sona erecek.

Finansbank'ın kredi kartı ''Cardfinans''ın kampanyasında, 2 kez 100 lira ve üzeri gıda alışverişi yapan kart kullanıcıları, 25 lira ''parapuan'' kazanıyor. 12 Eylül'e kadar sürecek kampanyada, 4 kez 100 lira ve üzeri gıda alışverişi yapanlar ise kazandıkları ''parapuanı'' 50 liraya çıkarıyor.
Yapı Kredi Bankası'nın kredi kartı ''Worldcard''ın kampanyası 8 Eylül'de sona erecek.

Kampanya kapsamında 3 kez 75 liralık market alışverişi yapan kart kullanıcıları 30 lira ''worldpuan'' kazanıyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin cep telefonlarından ''RAMAZAN'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son 8 hanesini 3160'a SMS göndermeleri gerekiyor.
Akbank'ın ''Axes'' kredi kartı aracılığıyla başlattığı kampanyada, Axes üyesi iş yerlerinden yapılacak beşinci 100 lira ve üzeri alışverişe 50 lira ''chippara'' hediye ediliyor. Kampanya kapmasında Ramazan ayı sonuna kadar 1 milyon 500 bin liralık ''chippara'' dağıtılacağı duyuruldu.

HSBC'nin ''Advantage'' kredi kartının kampanyasında ise 8 Eylül'e kadar 100 liralık 3 market ve akaryakıt alışverişine 40 lira, 6 alışverişe ise 100 lira ''nakitpuan'' imkanı sunuluyor.
Bu cazip kampanyalardan faydalanırken, anlaşmalı iş yeri veya marketlerden alışveriş yapılmasına, kampanyanın geçerli olması için o bankaya ait POS cihazının kullanılmasının gerekli olup olmadığına ve kazanılan hediyelerin hangi sürelerde kullanılacağına dikkat edilmesi gerekiyor.

AA

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Serdar Bilgili Bodrum’da Ev Yapıp Satacak
Tatilde Bodrum'a damga vuran Bilgili şimdi de aldığı arazi ile adından söz ettiriyor
İstanbul'un Kalbi Tarihi Çarşılarda Atıyor
Eskiden de ekonominin yeriydi, hala aynı ihtişamını koruyor...
Türkiye'nin HES Gerçeği
24 Nisan 2010'da bu köşede "Türkiye'nin HES Gerçeği" başlıklı yazımızla ...
 
Dünya Bankası'ndan Pakistan'a Yardım
Dünya Bankası, Pakistan'da sellerden zarar gören bölgelerde kullanılmak ...
SGK Kayıt Dışının Peşini Bırakmıyor
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğünün, bu yılın ilk altı ...
OPEC Petrol Talebi Tahminini Yükseltti
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), bu yıla ilişkin petrol talebi ...
 
Domates Güvesi, Domates Ekimini Azalttı
Türkiye'nin en büyük fide üretim tesislerinden Grow Fide Üretim ve Ticaret ...
Avrupa'da Ekonomik Umut
Almanya hızlı bir şekilde ekonomik krizden çıkıyor. Fransa ekonomisi, ...
Piyasadaki Kağıt Para Miktarı Arttı
Dolaşımdaki kağıt para miktarını gösteren emisyon hacmi dün, çarşamba ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İsrail
MHP
fatih terim
nato
IŞİD
Vedat İnceefe
uzaktan çalışma
Kocan Kadar Konuş
konuk oyuncu