Milli Takım grupta yarın Bosna-Hersek ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Tüm yıldız oyuncuları sakat olan Fatih Terim sahaya gençlerden oluşan bir takım çıkardı.
Milliler, maçın oynanacağı BJK İnönü Stadı'nda, bir bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda, ısınmanın ardından taktik çalışma yaptı.
ANTREMANA ÇIKAN 11
Sakatlıkları nedeniyle dünkü çalışmaya katılmayan Sabri ve Arda, son antrenmanda takım çalışmasında yer aldı.
Futbolculara taktik ağırlıklı çift kale maç yaptıran teknik direktör Fatih Terim, yarınki maç için Volkan, Sabri, Servet, İbrahim, Hakan, Kazım, Aurelio, Ayhan, Arda, Batuhan ve Mevlüt'ten oluşan 11 kişilik kadroyu denedi.
SABRİ VE ARDA'NIN DURUMU BELLİ DEĞİL
Milli takım sağlık ekibi, Sabri ve Arda'nın durumlarının bu akşamki antrenmanın ardından tekrar kontrol edileceğini ifade ederken, iki oyuncu da taktik maçında iyi göründü.
Bu arada, teknik direktör Terim, pas çalışmaları yapıldığı sırada genç forvet Batuhan ile saha içinde kısa bir süre özel görüşme yaptı. Terim'in daha sonra Mevlüt, Sabri ve Kazım ile de konuştuğu görüldü
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...