E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

İşte Survivor finalistleri 

Survivor yarışmasında iki yarışmacı yerini garantilerken, iki yarışmacı daha eleme potasına girdi. Peki Survivor 2016'da kimler eleme potasında olacak? İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler

26.06.2016 - 04:53
İşte Survivor finalistleri

Survivor'da nefes kesecek final yaklaşıyor. Yarışmacılar final koltuğunu garantilemek için ter döküyorlar. Dün akşam iki aday daha yerini garantilerken, iki yarışmacı daha eleme potasına girdi. Semih sakatlığından dolayı oyunlara katılamıyordu ve değişen kurallarla birlikte ilk eleme adayı Semih olmuştu. Survivor'da dün akşam ki yarışmanın ardından iki isim daha eleme potasındaki yerini aldı. Peki Survivor'da şimdi ne olacak? İşte Survivor 2016'da yaşananlar 

Survivor 2016'nın 4 buçuk ay süren zorlu macerasında artık sona çok yaklaşıldı. 4 gün sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılacak büyük final öncesi Dominik'te son oyun oynandı. Bu oyunlar sonunda finalde yarışacak ilk finalist ve yarı finalistler belirlendi.İşte yarı finalistler;

Serkay dün gerçekleşen oyunu kazanarak ilk finalist oldu. Atakan'da ikinci olarak Kıbrıs finali için yerini garanti altına aldı. Böylelikle iki yarışmacı artık kesin olarak Kıbrıs finalinde.

Semih, Nagihan ve Damla 27 Haziran'da yaşanacak konsey akşamında eleme adayları olarak SMS'e çıkacaklar. Diğer iki yarışmacıdan en yüksek oyu alan kişi Survivor'da final yoluna gidecek ve iki isim elenecek.

Final oyununda diğer yarışmacıların gerisinde kalan Damla Can, Nagihan Karadere'nin kazandığı ilk turun ardından gözyaşlarını tutamadı.

'Survivor 2016' yarışmasının dün yayınlanan bölümünde, final oyununun ilk turunda kötü bir performans sergileyen Damla Can gözyaşlarına hakim olamadı.

"BÖYLE HAYAL ETMEDİK"

Serkay Tütüncü, takım arkadaşına "Ağla rahatla ama sıkma canını o kadar. Daha telafisi var. Hiçbir şey bitmedi. Daha geriden geleceğiz, daha stresli olacak yarışlar sadece. Daha telafi edeceğimiz oyunlar var. Çıkacağız daha fazla sayı almaya çalışacağız. Yapacak hiçbir şey yok. Biz elimizden geleni yapalımi daha 1 tur daha var" sözleriyle destek olmaya çalıştı.

Kıbrıs'ta yapılacak finalde Semih Öztürk'ün ardından ikinci eleme adayı olmak istemeyen Damla ise "1 kazanan 1 kaybeden olacak ama bilmiyorum Seko. Böyle hayal etmedik ikimiz de. Çok gerginim" dedi.

Survivor Kıbrıs finali ne zaman yapılacak? İşte Survivor finalistleri

Nagihan dün eleme adayı olunca böyle sinir krizi geçirmişti.. Aslında Nagihan'ın yaşadığı üzüntünün çok farklı olduğu ortaya çıktı. Nagihan dün elendiğini sanarak sinir krizi geçirmiş. Fakat SMS çıkacağını öğrenince kendini biraz toparlamıştı.

Survivor'da neler yaşandı?

Survivor’da dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk, geçirdiği ameliyatın ardından Survivor adasına geri döndü. Dominik’in başkenti Santo Domingo’da parmağından ameliyat olan ve ardından ABD’nin Houston kentindeki hastaneye gönderilen Semih Öztürk yeniden Survivor adasına geldi ve yaşadıklarını anlattı. Oyun sırasında aldığı darbeyle birlikte sol baş parmağında eklem kısmında kırık oluştuğunu söyleyen Semih “Parmağımda eklem kısmında ciddi bir kırık oldu.
Survivor Kıbrıs finali ne zaman yapılacak? İşte Survivor finalistleri
Survivor’da dokunulmazlık Oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk, geçirdiği ameliyatın ardından Survivor adasına geri döndü. Dominik’in başkenti Santo Domingo’da parmağından ameliyat olan ve ardından ABD’nin Houston kentindeki hastaneye gönderilen Semih Öztürk yeniden Survivor adasına geldi ve yaşadıklarını anlattı. Oyun sırasında aldığı darbeyle birlikte sol baş parmağında eklem kısmında kırık oluştuğunu söyleyen Semih; “Parmağımda eklem kısmında ciddi bir kırık oldu. Başkent Santo Domingo’da yapılan ameliyat iyi geçti. Ancak parmağımda doku zedelenmesi vardı ve fonksiyonel anlamda riski sıfıra indirmek için Houston’da sadece elle ilgilenen çok önemli tıp merkezine gittik. Dünyanın bu konuda en iyi doktorlarından biriyle görüştük. Kendisi ameliyatın başarılı olduğunu ve durumun iyiye gittiğini söyledi” dedi.

Survivor'da yaşanan büyük sakatlık kuralların değişmesine sebep oldu. Semih'in sakatlığı sebebiyle yarışacak durumda olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Survivor'da kimsenin hakkının yenmemesi için Kıbrıs'taki büyük finale 5 kişinin katılacağını söyledi. Acun Ilıcalı büyük finaldeki kuralları konseyde açıkladı.

Survivor'da son bölümde heyecan seviyesi yüksek oyunların ardından, Semih'in durumu merakla bekleniyordu. Semih parmağındaki kırığın durumunu ve tedavi sürecini anlattı. Acun Ilıcalı ve doktor Metin Kuş'a özel olarak teşekkür eden Semih durumunun şuanda iyi olduğunu, ameliyat sürecinin oldukça başarılı geçtiğini söyledi. Ardından bir açıklama yapan Acun Ilıcalı Survivor'da haksızlık yaşanmaması adına farklı bir uygulamaya gideceklerinin açıklamasını yaptı.

Survivor 2016'da daha öncesinde benzerine rastlanmayan bir durum gerçekleşti. Semih'in ciddi sakatlığı ve Kıbrıs finaline çok az bir gün kalması nedeniyle Acun Ilıcalı Semih'in elenmeyeciğini ve oyunlarda oynamayacağını açıkladı. Bu durum yaşanırken diğer yarışmacılara da haksızlık olmaması adına, şuan da yarışan beş yarışmacıda Kıbrıs finaline gidiyor. Normal şartlarda bir eleme daha gerçekleşecek ve Survivor'da son elemenin ardından Kıbrıs finali yapılacaktı.

Survivor finali nasıl gerçekleşecek?

Kıbrıs finaline 5 yarışmacı gidiyor fakat Kıbrıs'ta yarı final ve final oyunları oynanancak. Semih bu oyunlara da dahil edilmeyecek. Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı direkt olarak final koltuğuna oturacak. İkinci olan yarışmacı yarı final koltuğuna oturacak. İkinci ve üçüncü olan yarışmacı Kıbrıs finalinin ilk gününde Semih ile birlikte oylanacak. Gelecek SMS oylarıyla bu üç adaydan biri finalde yoluna devam edecek. 27 Haziran Pazartesi günü Semih ve kaybeden diğer iki yarışmacı oy sonuçlarıyla final durumları belli olacak. O akşam iki kişi elenecek ve kalan 1 kişi yarı finalist olacak. 29 Haziran Çarşamba akşamı ise büyük final gerçekleşecek.

Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı 500 bin liranın sahibi olacak.
hürriyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

İrem Derici'den Lider Şahin açıklaması
Rıza Esendemir’den boşandıktan sonra Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’le ...
‘KYCY’ pozu!
Bİtez’de bir süredir tatil yapan Cem Yılmaz, oğlu Kemal ile günlerinin keyfini çıkartıyor.
 
Yanında fazla kalmasın!
Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar'a 'Oğluna karşı ilgisiz davranıyor. Babalık ...
Çağla Şıkel oğulları'nın yasaklarını anlattı!
Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, Instagram sayfasında oğulları Uzay ...
Harun Kolçak'ın son sağlık durumu!
Pop müzik sanatçısı Harun Kolçak'ın tedavisi, Acıbadem Maslak Hastanesi'nin ...
 
Mesleğimden hiç utanmadım!
Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden kendisine eleştirilere yanıt verdi.
İrem Derici son noktayı koydu!
Rıza Esendemir’den boşandıktan sonra Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin’le ...
Seren Serengil kilolarından kurtuldu!
Tüp mide ameliyatı olarak fazla kilolarından kurtulan Seren Serengil, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Netanyahu
eyfel kulesi
Fatih Erbakan
Tarsus
Akhisar Belediyespor
serdar ortaç twitter
Carlos Arroyo
Galaxy A3
Siyaset