Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet, Fransa ile Almanya arasındaki hazırlık maçının oynandığı sırada Stade de France'ın girişinde gerçekleşen patlamada 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
Paris'te gerçekleşen saldırılarla ilgili Fransız basınına açıklamada bulunan Le Graet, maç sırasında stattaki J kapısının girişinde meydana gelen patlama sonucu 3 kişinin öldüğünü, çok sayıda kişinin yaralandığını doğruladı.
Patlamanın ardından stat çevresindeki güvenliğin sağlandığını ifade eden Le Graet, karşılaşmayı izleyen taraftarın bir süre sonra problemsiz şekilde stattan ayrıldığını belirtti.
Le Graet, maçı izlemeye gelen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın güvenlik güçleri eşliğinde stattan ayrıldığını da kaydetti.
AA
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |