Hollande, saldırılarda şu ana kadar ölenlerin sayısı ile ilgili rakam vermedi. Ancak Fransız BFM televizyon kanalı, Paris’i sarsan terör saldırılarında ölenlerin sayısının 60’a yükseldiğini duyurdu.
Televizyon kanalının polis kaynaklarına dayanarak verdiği haber, şu ana kadar resmi makamlar tarafından doğrulanmadı.
Bu arada başkentte toplam 6 yerde çıkan silahlı çatışmalarda çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.
Fransız yetkililer, Parislilere başkentte kamu güvenliğini sağlanana kadar sokağa çıkmamaları yönünde çağrılar yapıyor.
"Stade de France" etrafında meydana gelen üç ayrı patlama dışında, bu bölgede el bombalarının da kullanıldığı yine gelen haberler arasında.
AA
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...