Uluslararası Hayvan Sağlığı Fonu (IFAW) üyesi bir grup, Kanada hükümetinin koyduğu yasağa rağmen St. Lawrence Körfezi'ndeki fok avını görüntüledi. Grup, avcıların hükümetin koyduğu 'insanî' avlanma kurallarını hiçe saydığını öne sürüyor.
Dünyanın en büyük deniz memelisi olan fok balığının avi Kanada'nın güneyindeki St. Lawrence Körfezi'nde geçen haftadan bu yana devam ediyor. Toplam 275 bin hayvanın avlanmasına izin verilen bu yılki sezonun ilk görüntüleri, hayvan hakları savunucuları tarafından çekildi. Yasağa rağmen, kiraladıkları helikopterden avcıları görüntüleyen IFAW üyeleri, vahşice avlanma yöntemlerinin devam ettiğini savunuyor.
Kanada'da her yıl on binlerce fok balığı avlanıyor. İşte fok avından görüntüler:
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...