İspanya'da
Gazete, Arda'nın Atletico Madrid'in Barcelona ile oynadığı
BÜYÜK MAÇLARIN ARANAN ADAMI!
El Pais Gazetesi, 26 yaşındaki bu Türkün Cumartesi günü oynanan Barcelona maçında La Liga'daki en iyi futbolunu sahneye koyduğunu hatırlatarak üç kulvarda mücadele eden Atletico Madrid'in en hazır futbolcusunun Arda olduğunu ileri sürdü.
Arda Turan'ın Madrid'e geldiğinde herkeste sıradan bir futbolcu olacağı görüşü hakim olduğuna da dikkat çeken gazete ancak bu futbolcunun ortaya koyduğu performansla 90 dakika sahada ayakta durabilen, rakip defansı dağıtan birine dönüşmeyi başardığını kaydetti. El Pais gazetesi ayrıca, Türk oyuncunun büyük maçlardaki motivasyonunun artığına da işaret ederek bu durumun Atletico Madrid ile kupalar kazanma arzusundan kaynaklandığını ve bunun kulüp tarafından bilinmesinden dolayı ona özel görevler verildiğini hatırlattı. Gazete son olarak Bernabeu Stadı'nda kazanılan Kral Kupası'nı referans göstererek Arda'yı finallerin ve büyük maçların aranan adamı ilan etti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |