Kaptan Tolga Zengin ve Colman'la sözleşme yenileyen Fırtına, sıraya Engin Baytar'ı almasına karşın, oyuncuyla yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı ancak bunun nedeni de çok geçmeden anlaşıldı. Trabzonspor'un 'yaramaz çocuğu'nu Galatasaray'ın istediği öğrenildi. Alman B.Leverkusen ve Hannover takımlarının da takibinde olduğu belirtilen Engin'in, bu yüzden sözleşme yenilemeyi ağırdan aldığı kaydedildi.
Özellikle Galatasaray'ın yakın takibindeki Engin Baytar'ın Trabzonspor kulübüyle kesin olarak anlaşmaya varamaması halinde Bordo-Mavili kulüple ipleri koparacağı ileri sürüldü. Daha önce Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı Bordo-Mavililer'in elinden kapan Sarı-Kırmızılı takımın bu hamlesi ise Karadeniz ekibini harekete geçirdi. Engin'e yıllık 2 milyon TL öneren yönetim, bir sonraki görüşmede bu ücreti artıracak ve oyuncunun kafasında takımdan ayrılma gibi bir düşünce oluşmaması için şartları zorlayacak.
Anlaşma sağlanamaması halinde Engin'in, Aslan'ı istediğini söyleyeceği ve Galatasaray'ın da transfer görüşmeleri için Fırtına'nın kapısını çalacağı ifade edildi.
VATAN
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...