Fransa’nın güneydoğusunda içinde yaklaşık 75 turist bulunan otobüse seyir halindeyken av tüfeğiyle ateş açılması sonucu 6 kişi yaralandı.
İspanya’dan yola çıkan ve Çek Cumhuriyeti’nden gelen turistleri taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda, 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
Valence Savcısı Alex Perrin, konu ile ilgili basına yaptığı açıklamada, saldırının ‘’A7’’ karayolu üzerinde gerçekleştiğini duyurdu.
Savcı Perrin, av tüfeğiyle açılan ateş sonucu otobüsün camlarının kırıldığını ve 5 kişinin hafif, altıncı kişinin ise biraz daha ciddi şekilde yaralandığını bildirdi.
Perrin, yaralananların ilk tedavilerinin ardından diğer yolcularla ülkelerine döndüğünü bildirdi.
Saldırının sorumlusunun yakalaması için operasyonların sürdüğünü bildirildi.
aa
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...