Fransa'da sabah saatlerinde polis ve jandarma özel hareketin ortaklaşa düzenlediği operasyon, 20'ye yakın gencin cihat için Suriye'ye gittiği Lunel'e bağlı Herault köyünde yoğunlaştı.
Gözaltına alınan 5 kişiden 2'sinin kardeşlerinin de Suriye'deki savaşta hayatını kaybettiği belirtildi.
Yerel gazete Midi Libre, operasyonun Ocak ayının hemen başında gerçekleştirilmesinin planlandığını, ancak Paris'te gerçekleştirilen terör saldırılarından dolayı ertelendiğini duyurdu.
cihan
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...