Emekli Orgeneral Şener Eruygur’un, Fenerbahçe Orduevi’ndeki çalışma ofisinde yapılan aramalarda kendisinde bulunmaması
gereken devlete ait çok sayıda kozmik
belge ve bilgi olduğu öne sürüldü...
Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Şener Eruygur’un Ankara’daki askeri lojmanında yapılan aramada hiçbir kanıta ulaşılamadığı belirtilirken, İstanbul Fenerbahçe Orduevi’nde çalışma ofisinde çok sayıda evrak ve dökümana el konulduğu ifade edildi. Genelkurmay’ın izniyle gerçekleşen aramaya Terörle Mücadele ekipleri katıldı.
“Ekibini sivil taşıdı” iddiası
Ofiste, Ergenekon yapılanması ve devlete ait çok gizli kozmik nitelikteki belge ve bilgilerin ele geçirildiği iddiaları ortaya atıldı. Bunların emekli bir askerde bulunmaması gereken gizlilik derecesi yüksek belgeler olduğu, Eruygur tarafından nasıl ve ne amaçla elde edildiğinin anlaşılamadığı söylendi.
Eruygur ile ilgili ortaya atılan bir başka iddia da, Jandarma Genel Komutanı olduğu dönemde çalıştığı ekibini, sivil hayatta da yayından ayırmadığı yönünde. Eruygur tarafından istihbarat Başkanlığı’na getirilen emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ile Jandarma İstihbarat Teknik Daire eski Başkanı emekli albay Atilla Uğur’un Eruygur ile çalışmayı sürdürdüğü önü sürülüyor. Eruygur, Ersöz ve Uğur’un emekli olduktan sonra da istihbarat çalışmalarına devam ettiği vurgulanıyor. Tuğgeneral Ersöz hakkında arama emrine rağmen hala kayıp.
Vatan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...