Partisinin Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini, Türk milletinin terörle mücadelede mesafe almayı beklediğini kaydetti.
Terörle mücadelenin ne zaman hangi yöntemle yapılacağı yolunda başka ülkelerden icazet bekleme yaklaşımını doğru bulmadıklarını ifade eden Muhsin Yazıcıoğlu, ''8 askerimizin sağ salim gelmesi çok önemli ama buradaki yöntem ve biçim yanlıştır. Ben öyle devlet isterdim ki askerlerimiz ertesi günü gidilsin, alınsın ve gelinsin'' dedi.
Muhsin Yazıcıoğlu, terör örgütüne karşı kararlı olunması ve topyekun mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, Türkiye'nin, terörle mücadele konseptini değiştirmesi gerektiğini kaydetti. Ekonomik, sosyal tedbirlerin artırılmasını, güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayan terörle mücadele yasasının değiştirilmesini isteyen Yazıcıoğlu, terörle etkin mücadeleye izin veren değişiklikler yapılmasını istedi.
Diplomasi yolları asla tıkanmadan Irak sınırının yeniden düzenlenmesi ve Türkiye-Irak sınırının 35 kilometre ileri alınması görüşünü yineleyen Yazıcıoğlu, terör suçlarına idam cezasının yeniden getirilmesi gerektiğini savundu.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...