Prens Charles'ın resmi konutu olan Clarence House'un resmî Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Cambridge Dükü ve Düşesi, Düşes'in ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıklamaktan mutluluk duyuyor. Kraliçe ve her iki ailenin üyeleri Ekselansları'nın ikinci çocuğuna hamile olmasından memnun" ifadeleri kullanıldı.
Açıklamada, Düşes'in ilk hamileliğinde olduğu gibi şiddetli bulantı, kusma ve halsizliğe neden olan Hyperemesis Gravidarum hastalığından muzdarip olduğu ve bu sebeple Prens William'a bugünkü Oxford gezisinde katılamayacağı bildirildi.
Middleton'ın Kensington Sarayı'nda tedavi gördüğü de bilgiler arasında.
Geçen günlerde basında, Düşes'in üç çocuk istediğine dair haberler çıkmış ve Middleton'ın "hamile kalmak için çok istekli olduğu" ifade edilmişti.
İngiltere Başbakanı David Cameron da İngiliz kraliyetine yeni bebek geleceği haberini tweet atarak duyurdu.
cnntürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...