Kimliği belirsiz motosikletli kişiler tarafından geçtiğimiz cuma günü otomobili kurşunlanan Berkay, ikinci şoku yaşadı. Şarkıcının önceki akşam sahne aldığı Levent Vitrin Clup’takilerle tartışan iki kişi, dışarı çıkarak silahlarıyla etrafa rastgele ateş etti. Saldırganlar olay yerinden kaçmayı başarırken, ölen ya da yaralanan olmadı. Mekanın önüne gelen çok sayıda polis, yerlerde boş mermi kovanı aradı.
Aracına yapılan saldırıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü söyleyen Berkay, “Bu gece yaşanan olay benimle ilgili değil. Hiç kimseyle en ufak bir problemim yok. Hayatımda sorun çıkarabilecek biri de yok. Avukatım aracılığıyla koruma talebinde bulunduk. Emniyet koruma çıkardı” dedi. Şarkıcı, ‘Reklam yapıyor’ iddialarına ise, “25 gün sonra albümüm çıkacak. Reklama ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum” açıklamasını yaptı.
Olay yerine gelen polis memurları, mekanın etrafında boş kovan aradı.
milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...