Belçika’da toplum yararına çalışanlara yönelik verilen ‘Kraliyet Nişanı’ bu yıl da sahiplerini buldu. Kraliyet Nişanı’na layık görülen 35 kişi arasında bu yıl 8 Fas asıllı ve bir de Türk asıllı vardı.
Katolik Leuven Üniversitesi Abdominal Onkoloji Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Baki Topal, ödülü Belçika Kraliyet Sarayı’nda düzenlenen törenle aldı. Baki Topal, Belçika Kral Filip tarafından "komutan" nişanına layık görüldü.
Topal, 1964 yılında babasının kömür madeninde çalışması vesilesiyle ailesiyle Belçika'ya göç etmişti.
cihan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |