E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Bakan Çelik’e Şok Anket  

Öğretmenlerin Gözü Kulağı" sloganı ile yayın yapan "memuruz.net" tarafından öğretmenler arasında yaptığı geniş katılımlı ankete sonuçlandı. 58 bin öğretmenin katıldığı anketten öğretmenlerin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’i "Bakan" olarak görmek istemediği ortaya çıktı.

1.11.2008 - 11:54
Bakan Çelik’e Şok Anket

Öğretmenlerin Gözü Kulağı" sloganı ile yayın yapan "www.memuruz.net" tarafından öğretmenler arasında yaptığı geniş katılımlı ankete sonuçlandı.
58 bin öğretmenin katıldığı anketten Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’i "Bakan" olarak görmek isteyenlerin oranı sadece yüzde 1.8 oldu.
Başta öğretmenler olmak üzere memurları bilgilendirme amacıyla yayın yapan ve "Öğretmenlerin Gözü Kulağı" sloganı ile tanınan "www. memuruz.net" internet sitesi "Kimi Milli Eğitim Bakanı olarak görmek istiyorsunuz?" başlıklı bir anket yaptı. Anket geçtiğimiz günlerde sonuçlanırken, ankete toplam 57 bin 843 öğretmen katıldı. Yapılan ankette 5 isim öne çıkarken, en az oyu ise bin 45 oy ve yüzde 1.81’lik pay ile Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik aldı.
Ankete göre öğretmenlerin Bakan olarak görmek istediği iki isim bulunuyor. Oyların yüzde 26.41’i olan 15 bin 277 oy CHP Yalova Milletvekili ve TBMM Eğitim Komisyonu Üyesi Muharrem İnce’ye verilirken, İnce’yi oyların yüzde 26.17’si olan 15 bin 140 oy alan MHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Akif Akkuş takip etti.
YÖK eski Başkanı, Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Mehmet Sağlam ise 13 bin 770 oy alarak oyların yüzde 23.81’ini alırken, DTP Tunceli Milletvekili Şerafettin Halis ise 4 bin 536 oy aldı

YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Suleyman-3 25 Ekim 2008 Cumartesi 17:14

Toplanabilen vergiler, $imdiye kadar yerinde harcanabilseydi, bunu butun gelmi$ gecmi$ iktidarlar icin soyluyorum, bu durumda olmazdik. ELOGLUna IMFye avuc acmazdik, ba$imizda durust adamlar olsaydi. Ama diyeceksiniz ki TAVUK MU YUMURTADAN yoksa YUMURTA MI TAVUKTAN CIKAR? Evet, zurnanin ZORT DEDIGI YER de burasi. Bunlari secen, avantayi seven guzel insanim. Onlari yonlendiren de SATILMI$ MEDYA. Yazacak cok $ey var da artik umudumu yitirme SINIRINDAYIM.

Yorumu oyla      18      10  
M.EMİN AVCIOĞLU 25 Ekim 2008 Cumartesi 17:11

yardımdaki gaye burada dillendirmek ise o yardım kenarda dursun!yardımİSLAM dinine göre,yapıyorsan ve niyetin halis ise,yerini bulsada bulmasada,vaadedilen yardımın sevabı ve güzellklerne kavuşulur!yardım yapan insan tabiki dikkat etmeli!fakat tüm dikkatine rağmen yardımı yanlış kullanılmış ise ALLAH katında sevabı azalmaz!bunu sömürmek en büyük günahlardan biridir!yardımı su istimal olan,suçlunun peşinde koşmalı tabiki.ama SUÇLUNUN peşindekoşmalı!sülalende bir hırsız vardiye tümü olabilirmi?

Yorumu oyla      18      10  
Suleyman-2 25 Ekim 2008 Cumartesi 17:10

BATIda, elbette yardim dernekleri de vardir ama bunlarin katkilarinin genel ihtiyaclara orani ulkemdeki gibi degildir. Orada DEVLET vatanda$in temel saglik ihtiyaclari icin gerekli sistemi kurmu$tur, ortada kimse kalmaz. Cunku toplanan vergiler YANDA$lara dagitilmaz, insanlarin daha uygar ya$amalari icin yatirima donu$ur, saglik tesisi, egitim gibi. Bizde vergiler zaten dogru durust toplanmadigi gibi, toplanabilen vergiler de ce$itli dumenlerle, parti yanda$larina, CUKKALAMAYA tahsis edilir.

Yorumu oyla      18      10  
Suleyman-1 25 Ekim 2008 Cumartesi 17:05

insanlari once sefille$tirip sonra da yardima muhtac etmek bu zihniyetin urunu. AKPnin eliyle kurdurulan ve de PALAZLANAN Deniz feneri de bu zihniyetin urunu. once ahiret garantisiyle insanlari uyutup oylarini sonra da paralarini tokatlamak , arada kucuk bir CUZuyle de insanlarin gonlunu kazanip CUKKAYI CEBE iNDiRMEK de bunun tezahuru. Batida bunlari goremezsiniz, orada SOSYAL DEVLET vardir, sadaka dagitanlar degil. Zaten AKPnin yerle$tirdigi de bu SADAKACILIK zihniyeti olmu$tur.

Yorumu oyla      18      10  
kareas 25 Ekim 2008 Cumartesi 17:00

öncelikle bu derneğe bende yardım yaptım karınca kararınca.ama şu an pişmanım.HZ.ebubekir halife seçildği akşamın sabahında toplanan kalabalığa konuşmaya hazrlanırken içlerinden biri sorardün yırtık mintanlaydın bugün halife oldun yeni gömlekle ortaya çıktın.HZebubekir süklüm püklüm yemin billah ederek vallahi oğlum zorla verdi giydirdi artık halife olucan biraz temiz görün dedi.vallahi oğlumundur o almıştır.bizde soruyoruz ama cevaplar gelmiyor.işte ondan.bide çok yalan var.alavere dalavere var

Yorumu oyla      18      10  
yavuzer 25 Ekim 2008 Cumartesi 17:00

Delilsiz suç mu isnad edilmiş Deniz Fenerine???Vay zavallılıar vay...Almanya durmuş düşünmüş Şansölyenin has adamlarını bir anda gözden düşürmek istemiş...Şu ADALET BAKANLIĞININ YAPTIĞINI DA GÖRÜYORMUSUNUZ dosyayı savsaklayıp duruyor, belgeleri istemiyor Alman makamlarına çanak tutuyor...GETİR DOSYAYI ADAMLAR EN KISA SÜREDE İSİMLERİNİ AKLASINLAR...Zahid Akmanın tutu, NOTERİNDEN ÇIK...Hepsi Alman işbirlikçisi bunların...SIRF AKePe ve BAĞLANTILI ADAMLARINI satmak için neler yapmışlar neler.

Yorumu oyla      18      10  
M.EMİN AVCIOĞLU 25 Ekim 2008 Cumartesi 16:56

ASLINDA ORTAK NOKTA GAYET ORTADA...bazılarımız aha dini vakıf bir şuçişlemiz..haydi dindarlara saldıralım burdan diyerek genelleme yapmak hoş değil.bazılarımız ise,bunlar dindar insanları hedef aldı bizde bunu savunalım diyerek savunma mekanizmasınageçiyoruz!NOLUYORUZ.?ne,insanlar bir kaççapulcu yüzünden dini değerlere saldırsın..nede insanlar,birkaç çapulcuyu bahane edip dini hedef alanlara savunma yapsın! burada suçlu ne dindardır nede başkası.SUÇLU SUÇU İŞLEYENDİR!suçu işleyen hedeftir!!

Yorumu oyla      18      10  
güzide 25 Ekim 2008 Cumartesi 16:44

birşeyi iyi anlayalım arkadaşlar.alman mahkemesinse düşen sanıklar suçlarını itiraf ettiler,bunu bir görün.türkiye ayağı olduğunuda tesbit ettiler,bunuda görün.ancak bir kaç kişinin yaptığı yolsuzlukları bir kuruma mal etmekte açıkçası büyük vicdansızlık olur.onların yaptıkları yardımları canlı canlı izledik.bu kadarda abartmazlar her halde değilmi?doğruyu doğru yalnışı kabul ederek görün.

Yorumu oyla      18      10  
M.EMİN AVCIOĞLU 25 Ekim 2008 Cumartesi 16:39

Almanyada açılan davanın amacı başka birşey..onu önümüzdeki dönemde anlıycaz..çünkü olay suçluyu bulmaktan daha çok delilsiz suç atfetme gibi iğrenç olaylar sergilemiştir! suçlu var ise en ağır ceza alsın..olaya siyasilerin müdahil olması nekadar utanç verici..o davaya gidiyorsun hükümeti suçlamak için..peki ergenekondan yargılananlara hukuk nebiçim suçlar sunuyor onlara niye tersten müdahil oluyorun!!AMAÇ SUÇ ATMAK DEĞİL SUÇLU VAR İSE AYIKLAMAKTIR.

Yorumu oyla      18      10  
M.EMİN AVCIOĞLU 25 Ekim 2008 Cumartesi 16:35

böyle saldırıp duracağımıza,çözümler sunalım.deniz fenerinin kapanması çözüm değil.!dini inançlarımızı sömürmek büyük suçtur..bunlar tespit edilip gereği yapılmalı!!çözüm olarakta..bu tür derneklere devlet görevlileri yönetime koyulmalıki devlet sürekli konrol etsin!bu sadece deniz feneri için değil..milliyetçilik ve vatan duygularını kullanan derneklerde vakıflarda var!genel olarak..devlet yardım için çalışan oluşumların içerisine özel kadro oluşturmalı!SİSTEM DÜZENİ SAĞLANMALI!

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Turktime Genel Merkezi’nde Konuştu: İsmim Emanetçiliğe Sığacak Kadar Küçük Değil!
Turktime Genel Merkezi ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman ...
TURKTIME'ı Ziyaret Eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok İmalı Konuştu!
14 yıldır Keçiören Belediye Başkanlığı görevini yürüten Turgut Altınok ...
MHP'li Ekici : DTP’lilerin Elini Sıktık da Elimize PKK’mı Bulaştı?
MHP kimsenin kurşun askeri değildir… Kimse üzerimizden evcilik oynamasın… ...
 
Turktime'a Konuşan Kutan Bombaladı: Bahçeli'ye Başbakanlık Teklif Ettik ama Kabul Etmedi
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve DSP ...
Ağar Turktime'a Konuştu: Ne Geçmişimi İnkar Ettim, Ne de Değiştim... Düz Ovada Siyaset Söylemi En Milliyetçi Söylemdir
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’dan sonra DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’da ...
Şirin Turktime'a Konuştu: Halk İsterse İdam Gelir
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) Genç Parti idamı geri getirecek ...
 
Erdoğan Van'a Gitti
Başbakan Erdoğan, özel “Ana” uçağıyla saat 10.55'te Esenboğa Havalimanı'ndan Van'a hareket etti.
BBP Kurultayı 9 Kasım Tarihinde
Büyük Birlik Partisinin (BBP) 7. Olağan Büyük Kurultayı, 9 Kasım Pazar ...
Üzmez'in Eşine 'Utanmaz' Dedi
AK Parti İstanbul milletvekili Alev Dedegil, Üzmez'in eşini ağır bir şekilde ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
bist
Joachim Löw
PETROL
emrah yılmaz
uzaktan çalışma
Abdullah Ercan
voleybol
Milwaukee Bucks
özgecan aslan